Una de les sèries més carismàtiques de la televisió és 'Camera Café', que va arrasar entre 2005 i 2009. Tant que fins i tot el 2021 es va estrenar una pel·lícula, dirigida per Ernesto Sevilla. Una cinta en la qual no podria faltar un dels rostres més característics de la sèrie, Ana Millán.

Ara l'actriu, una d'habitual a les gales dels Premis Goya, es troba a Austràlia, on està millorant la seva formació en idiomes. Un gir radical en la seva vida que li està permetent ampliar experiències. Una desconnexió i un canvi d'aires que necessitava.

Ana Millán s'escapa de la seva zona de confort i marxa a Austràlia

Ha estat la mateixa Ana Millán la que l'ha donat a conèixer a les xarxes socials. "És una sensació estranya això de tornar a classe, això de fer excursions, això de pertànyer a un grup que no coneixes de res però que de cop passen a ser els teus companys de viatge. Si existeix això de sortir de la zona de confort és això sens dubte. Res conegut. Tot per conèixer. Estic realment emocionada...", escriu l'artista a les seves xarxes socials.

"Li he estat ensenyant a diversos companys on és Espanya i alguns m'han dit que sobretot coneixen La Casa de Papel. Us vaig escriure això asseguda al jardí botànic, un oasi en meitat de la ciutat. Una senyora oriental m'ha preguntat si volia una foto, li he dit que sí i després li he dit: -Thank you, madam. Al que crec que ella m'ha contestat que de madam res, que tenim la mateixa edat. No la teníem. Crec. Almenys per uns mesos", comenta l'actriu.

Ana Millán
Ana Millán / Instagram

Aprenent idiomes a l'altra punta del món

Ana Millán ha treballat en sèries com l'esmentada 'Cámara Cafè', ‘Compañeros’, ‘Física o química’, ‘Paquita Salas’ o ‘Veneno’, i també en pel·lícules com ‘Descarrilados’ o ‘Y todos arderán’. Fins i tot ha posat veu a un dels personatges de 'Toy Story 3'.

Una etapa que ha deixat enrere momentàniament per viure noves experiències i buscar-se la vida a l'altra punta del món. "Acabo d'acabar la prova d'accés. El primer dia de classe he conegut molts companys, molts d'aquests japonesos, que són molt amables, molt educats. La gent de l'escola és encantadora, estic una mica atordida", escrivia en una publicació en el stories del seu compte d'Instagram. "He vingut en una estona lliure a prendre'm un cafè i no em pregunteu per què, però he acabat demanant-me una hamburguesa de cranc. Soc a Sidney i tot val", assenyalava en una altra.