Creix la tendència a mostrar-se al natural i sense filtres entre les celebritats. Aquesta vegada el va tocar el torn a la cantant Ariana Grande, qui va sorprendre els seus seguidors i fanàtics en mostrar el seu rostre sense una gota de maquillatge. L'artista va lluir molt diferent del seu estil, en el que mai no falta el seu delineat de gat amb pestanyes postisses.

La intèrpret de 'Rain on me' va decidir provar els nous productes de la seva línia de cosmètics 'r.e.m beauty' i per a això va mostrar el seu rostre rentat, amb només una mica de base de textura molt fina. Es va posar en mans del maquillador Gottmik, nom artístic de Kade Gottlieb, amb qui va gravar el vídeo de la seva transformació, per mostrar l'abans i després de maquillar-se amb la seva nova línia de cosmètics. En pocs minuts la cantant va canviar la seva cara rentada, a un rostre perfectament maquillat, amb el seu característic delineat, ombres fosques, pestanyes postisses i labial rosat, acompanyat d'una cua alta, que sempre el fa lluir règia.

Ariana Grande/ Instagram

Ariana Grande/ Instagram

"Un àngel!","Bellesa natural", "M'encantes", "Millor així", "Sembla un nadó" o "M'agrada molt com et maquilles ara", són alguns dels comentaris que va rebre Ariana Grande en el seu compte d'Instagram. L'artista de 28 anys va mostrar una pell molt tersa i sense imperfeccions. La veritat és que encara que la diferència amb el maquillatge és evident, sense maquillatge també lluu esplèndida.

En l'últim trimestre de l'any passat, Ariana Grande va llançar la seva pròpia línia de cosmètics, seguint els passos de les milionàries celebritats i empresàries com Jennifer López, Selena Gómez i Rihanna. La seva primera col·lecció la va enfocar al maquillatge per a ulls perquè "són les nostres portes d'entrada als nostres somnis, les nostres emocions, el nostre tot. Són els nostres principals narradors i fonts de comunicació. Sento que pots emocionar més amb els teus ulls del que pots articular de vegades", va dir l'artista en aquesta oportunitat.

Ariana Grande/ Instagram

Ariana Grande/ Instagram

La talentosa cantant va crear marcadors de perfilador d'ulls de punta fina, ombres d'ulls líquides en una gamma de tons mat i una màscara de pestanyes, a més de labials i brillantors per a llavis. El disseny dels productes és molt futurista amb tons platejats, metàl·lics i blancs, amb un toc modern i lleuger. Ariana Grande va dir sentir-se molt segur de si mateixa en convertir-se en empresària, per combinar el seu nou rol amb l'actuació i els discos. "Perquè mai no pots tenir prou maquillatge, igual com mai pots tenir prou música", va explicar.

La pell radiant d'Ariana Grande s'aconsegueix amb un bon hàbit de neteja facial, una rutina de skincare i els productes adequats per al seu tipus de pell. La seva rutina nocturna consisteix a desmaquillar-se, exfoliar-se i utilitzar una loció astringent per controlar l'acne que va patir més jove. Però el seu veritable secret de bellesa ho va confessar fa algun temps i va dir que utilitza oli de coco per a tot. "Saps el que realment ús a la meva cara i al meu cos? Sento que la gent pensaria que et faria esclatar, però no et fa esclatar: oli de coco!. Com a oli de cuina. El poso a tot arreu: al meu cabell, al meu cos. És la resposta", va assenyalar l'artista.