Kim Kardashian ha protagonitzat una nova polèmica en rebre una demanda per 40 milions de dòlars per "estafar" els seus seguidors a través d'un sorteig en el seu compte d'Instagram. D'acord amb el portal de notícies 'TMZ' la socialité i el seu excunyat, Scott Disick, exparella de Kourtney Kardashian, han estat demandats pels guanyadors i alguns concursants d'un suposat fals sorteig a causa de la seva participació en la promoció i difusió de les bases del concurs a través dels seus respectius perfils d'Instagram.

Segons l'esmentat mitjà, aquest sorteig es va realitzar el passat 2020 i, se suposa, havia d'haver tingut cinc guanyadors que s'emportarien costosíssims premis de luxes: dos bitllets d'avió en primera classe per a viatges a Los Angeles, tres nits d'estada en un hotel a Beverly Hills, 100.000 dòlars en efectiu i fins i tot la possibilitat de "poder anar de compres com Kim Kardashian". Tanmateix, els participants del sorteig afirmen que, encara que sí que es van anunciar alguns dels guanyadors, els comptes d'Instagram dels seleccionats van deixar de ser públics immediatament, per la qual cosa assumeixen que alguns d'aquests perfils eren falsos i van ser creats per Curated Businesses, l'empresa australiana que va organitzar el sorteig. A més, algunes de les persones que suposadament van ser seleccionades com guanyadors mai van rebre els premis, pel qual han interposat una demanda en conjunt per compensació de danys.

Davant d'aquesta sèrie d'acusacions, un portaveu de l'empresa organitzadora li va indicar a 'TMZ' que sí que hi va haver guanyadors i tenien tots els documents necessaris per demostrar la transparència i la legalitat del sorteig. Així mateix, d'acord amb el mitjà 'Page Six', l'empresa australiana va indicar que van elegir el guanyador mitjançant una empresa externa que va fer la selecció del guanyador de forma aleatòria i van incloure tots els participants: "Estan aprovats i compleixen amb el govern australià. Segons ho exigeix la llei australiana, també contractem els serveis d'un escrutador independent completament qualificat per supervisar el sorteig", va indicar un informant.

No obstant això, els demandants afirmen que no hi va haver cap lliurament de premis, sinó un mal ús de les seves dades personals per rebre publicitat no desitjada, ja que tots els dispositius mòbils dels participants van ser "envaïts per centenars d'anunciants, alguns dels quals sol·licitant contingut potencialment ofensiu i no desitjats", per la qual cosa afirmen que la finalitat d'aquest sorteig va ser vendre la seva informació personal a les empreses dels esmentats anuncis per augmentar els seus ingressos per vistes.

Kim Kardashian esborra la imatge que la vincula amb el sorteig fraudulent

De moment, ni Kim Kardashian ni Scott Disick no s'han pronunciat oficialment sobre aquesta demanda, però la socialité sí que ha pres el temps d'esborrar la fotografia on promocionava el sorteig de totes les seves xarxes socials, per la qual cosa està al corrent del que està succeint.

A més de Kim Kardashian i Scott Disick, altres celebritats com tot el clan Kardashian-Jenner, Gretchen Christine Rossi, Sofia Richie i Christine Quinn també van publicar a les seves xarxes socials la imatge oficial del concurs amb la foto de Kim com a protagonista.