A finals de novembre de 2021, la cantant colombiana Karol G va patir una greu caiguda des de dalt d'unes escales quan feia un concert en el FTX Arena de Miami durant la seva gira 'Bichota Tour'. Ara, 10 mesos després d'aquest incident, la intèrpret de 'Gatúbela' ha tornat a ensopegar durant un altre concert a Miami, una cosa tan inusual que ni ella mateixa no entén què li passa cada vegada que trepitja la 'Ciutat del Sol'.

En els vídeos que s'han filtrat a través de les xarxes socials, es pot veure com l'ex d'Anuel AA comença a baixar les escales de l'escenari per trepitjar la tarima, en aquell moment una part del terra de la tarima es va enfonsar i ella va ensopegar i va trontollar fins a gairebé caure de nou. Aquest nou incident va passar quan la cantant es disposava a cantar la cançó 'A ella' per donar inici el concert que forma part de la gira 'Strip Love Tour' amb la que recorrerà diverses ciutats dels Estats Units i el Canadà.

Malgrat això, la colombiana va decidir seguir amb el concert, igual com ho va fer la vegada anterior, he va indicar que passi el que passi ella continuarà gaudint del seu xou. "Hey, hi ha alguna cosa amb Miami. No sé què passa a Miami! Però només els diré una cosa: cada que vingui a Miami, Karol G caurà, així que ens el gaudirem igual", va comentar amb gran sentit de l'humor.

Karol G no va patir ferides greus a causa de la seva nova caiguda a Miami

Afortunadament, Karol G no va patir lesions durant aquest incident, però sí que l'ha fet recordar tot el dolor físic que va sentir per l'anterior caiguda a la ciutat de Miami. I és que, després de rodar estrepitosament per unes escales, la cantant va romandre immòbil durant uns segons a terra, provant de processar i reposar-se ràpidament per continuar amb el concert malgrat les molèsties físiques.

Amb l'ajuda d'una de les seves ballarines, Karol G es va aixecar i va continuar cantant, causant un gran furor entre els seus fans que la van ovacionar amb aplaudiments durant diversos minuts. En començar el següent segment del seu concert, l'artista va indicar el següent: "Si van veure com a un li passen coses en la vida, no importa què, un s'ha de parar i ha de seguir. Se'm van trencar totes les ungles, jo crec que se'm va partir el genoll, em dol tot". Segons més tard, Karol G no va poder contenir l'emoció i va començar a plorar en explicar que aquesta era la seva primera vegada omplint un estadi d'aquestes magnituds, i que havia treballat molt perquè tot sortís perfecte, però no va ser així.

Davant de l'emoció dels seus fans, la cantant va anunciar que cantaria el tema 'Ocean', la cançó que li va escriure a la seva exparella, Anuel AA, quan encara estaven compromesos per casar-se. "Aquesta cançó jo sé que és de les favorites de tots", va dir amb la veu entretallada.