Shakira passa un dels moments més difícils de la seva vida. La reparació de Gerard Piqué li està generant seriosos mals de cap. Un problema a què s'afegeix la reclamació que li fa Hisenda. Tanmateix, segons apunten en podcasts i programes que s'emeten als Estats Units i a Colòmbia, la cantant podrà haver trobat una cosa en la qual consolar-se: un nou amor a Miami.

La notícia de la separació de Shakira i Gerard Piqué ha estat una de les més sonades en aquest 2022. Després de més d'11 anys de relació, la cantant colombiana i el futbolista del FC Barcelona posaven fi a la seva relació. El motiu: les presumptes infidelitats del català.

Ara l'exparella es troba immersa en un litigi que té la custòdia dels seus fills, Milan i Sasha, pel mig. Piqué se'ls vol quedar a Barcelona. És on els petits tenen la seva vida en l'actualitat. Estan arrelats a la capital catalana, i és on tenen l'escola i als seus amics.

Als problemes amb Piqué se li sumen problemes amb el fisc

Mentrestant, Shakira se'ls vol emportar a Miami. La it girl fins i tot li hauria fet una proposta d'acord a Piqué, segons explicaven a 'Chisme no like'. Una oferta que incloïa cinc bitllets d'avió a l'any en primera classe que Piqué podria utilitzar quan volgués per visitar els seus fills, allotjament al seu domicili quan decidís viatjar a Miami, portar-se'ls durant un mes en les vacances d'estiu i ajudar-lo amb el 20% del deute que el reclama a Gerard la Agencia Tributaria. Una proposta que, que se sàpiga en el dia d'avui, el futbolista no hauria acceptat. La guerra segueix en marxa.

Mentrestant, la Fiscalia espanyola ha demanat l'ingrés a presó de Shakira, a la qual reclama 24 milions d'euros. El motiu: els presumptes delictes de frau fiscal que hauria comès entre 2012 i 2014. I és que la Fiscalia defensa que en aquella època Shakira vivia la major part del temps a Barcelona, amb el que hauria d'haver tributat a Espanya.

Shakira, als Estats Units com casa

Per oblidar-se d'aquests assumptes, l'artista ha marxat amb els seus fills a Los Angeles. Allà ha estat veient un partit de beisbol amb els seus fills. "Gràcies als Dodgers per fer sentir els meus fills com si fossin a casa", escrivia la cantant en una publicació que va pujar al seu compte d'Instagram. A més, poc després reapareixia amb els petits a Cap San Lucas, Mèxic.

Shakirra i els seus fills, Milan i Sasha
Shakira i els seus fills, Milan i Sasha / Instagram

Encara que els partits de beisbol amb els seus fills podrien no ser l'única distracció que evadeix Shakira dels problemes que té a Espanya. Segons s'han fet resó en alguns podcasts i programes nord-americans i colombians, la cantant podria estar coneixent una persona molt especial a Miami. Un home milionari i de notòria reputació a Miami que podria convertir-se en el nou amor de Shakira. Una figura en la qual s'estaria recolzant en els durs moments que travessa la de Barranquilla en l'actualitat, i que podria ser un altre dels motius de pes pels quals la celebrity voldria anar-se'n a Miami, a més que és allà on té els seus contactes més importants relacionats amb el món de la música.

Es pot recordar que el programa 'Socis del espectáculo', per exemple, parlava recentment d'un possible romanç amb Alejandro Sanz. Encara que no seria el cantant espanyol aquesta nova persona en la vida de Shakira.