Karol G ha tingut un any fenomenal amb la seva gira 'Bichota Tour' i amb els èxits que ha aconseguit posicionar al mercat. 'Provenza', el tema que forma part del seu últim àlbum, està ubicat entre els cinc millors del món segons la revista Billboard. La colombiana suma cada dia més seguidors a les seves xarxes socials i a la seva música, encara que de la mateixa forma sembla augmentar la llista de famoses que no la suporten. Ja és coneguda la seva picabaralla amb Natti Natasha però ara sembla haver sumat altres noms a les seves 'enemistats'.

La intèrpret de 'Tusa' va informar que va canviar el color del seu cabell recentment. Va decidir renunciar al blau que la caracteritzava i va apostar per una cabellera vermella amb què diu que s'assembla "una miqueta a La Sirenita". Però el mateix dia, l'espanyola Rosalía va publicar a les seves xarxes socials el procés per tenyir-se la seva llarga cabellera també de vermell, abans del seu concert a Mallorca. Veure les dues cantants urbanes amb les seves cabelleres del mateix color, va augmentar les crítiques que prèviament han existit contra la colombiana, a qui han acusat d'imitar en el seu estil musical, forma de vestir i fins i tot a les seves ungles, a la 'Motomami'.

Els internautes han criticat molt a Karol G per suposadament copiar l'estil de la cantant catalana. El vídeo de la cançó 'La Tusa', va ser un dels més polèmics perquè asseguren que va copiar posats i colors característics de la intèrpret de 'Malamente', la qual cosa ha generat malestar entre els seus seguidors. Tanmateix, la colombiana va confessar en una entrevista recent que no és precisament "propera" amb Rosalía, encara que va dir que admira el seu treball.

Natti Natasha
Natti Natasha

"He de ser honesta, no som les artistes més properes. Jo tinc amistat amb altres artistes femenines de la música, i amb ella és alguna cosa com col·legues de la indústria, però jo sento, o almenys crec jo, que hi ha una admiració de cadascuna de nosaltres cap a l'altra i un respecte del que fem (...) Crec que és una cosa que la gent va crear i que ha agafat força perquè no som les artistes més properes, però hi ha molta admiració i respecte. La seva música és increïble, Rosalía té un concepte clar i molt complet i és una artista molt preparada", va afirmar la diva de la música urbana, deixant clar que no existeix cap rivalitat amb la intèrpret de 'La Fama'.

A més de la catalana, Karol G té una enemistat amb Natti Natasha des de fa temps enrere, quan la colombiana era núvia d'Anuel AA. Pel que sembla el cantant Cosculluela es va burlar de l'aspecte físic del cantant quan havia sortit de presó, fins i tot es van dedicar cançons amb indirectes. Però Natti Natasha es va posar del costat de l'intèrpret de 'Inocente' i va dir que col·laboraria amb ell en el tema de 'Bosnia & Clyde', la qual cosa va ser interpretat com una provocació i la colombiana va declarar la seva rivalitat amb la dominicana.

Encara que la llista de famoses que no suporta Karol G cada vegada és més llarga, el cert és que tant la colombiana com Natti Natasha i Rosalía han aconseguit créixer en la indústria musical, convertint-se en referents per a altres talents femenins, que busquen un lloc en la música urbana.