Karol G pertany a aquest selecte grup d'artistes llatinoamericans que va consolidar la seva carrera en molt poc temps. Va tornar una figura representativa del gènere urbà. Igualment, és impossible negar que el fet que triomfi en una indústria majorment d'homes li va obrir la porta a altres dones. És una de les més escoltades al món i els seus concerts "sold out" ho reflecteixen. Tanmateix, molts no han acabat de creure com es va quedar fora d'una de les col·laboracions més reeixides de la història.

En xarxes socials, molts els intriga la tensa relació que sembla existir entre Karol G i Natti Natasha. Unint punts, tornant al passat i repassant alguns esdeveniments, han sorgit certes hipòtesis. Un dels capítols més comentats del seu presumpte conflicte s'evidencia en una de les cançons més reeixides de la història. Es tracta de 'Sin pijama', la cançó de Becky G que, després d'anys del seu debut, continua generant grans dividends i intrigues.

Els fans es pregunten si la raó per la qual la intèrpret de 'Tusa' no va gravar el tema amb Becky G té a veure amb l'enemistat que té amb Natti Natasha. Segons es diu, la dominicana ja estava convidada a fer la col·laboració i se li va donar prioritat a ella abans que a la colombiana. En entrevistes, Karol ha dit que no va participar perquè no estava d'acord amb algunes de les frases de la cançó, però tot indica que hi havia una mica més. El fet és que la cançó, abans de ser llançada, ja se sabia un triomf absolut. Vols saber per què no es poden ni mirar? Continua llegint.

El que se sap sobre la rivalitat de Karol G amb Natti Natasha

D'acord amb diversos mitjans especialitzats, la raó per la qual les cantants no se suporten és per alguns episodis influïts per Anuel AA. El 2018, les xarxes estaven revolucionades pel plet d'Anuel i Cosculluela. Per a aquell moment, els intèrprets de 'Culpables' estaven junts i ella estava de part seva. L'enfrontament va ser a majors quan el reggaetoner va publicar una fotografia amb la |núvia del seu "enemic". "Ets l'ésser humà més malament intencionat del món sencer, no tens ni el meu respecte ni la meva admiració", li va comentar abans que la publicació fos eliminada.

Poc temps després, la parella de Raphy Pina va fer la cançó 'Bonnie & Clyde' amb Cosculluela. Aquesta baralla va definir la seva lleialtat en la batalla. Abans que se sabés que el porto-riqueny i la colombiana s'havien separat, es va dir que Natti era la seva nova núvia. I més endavant va fer un directe amb Yailin "La Más Viral", que aleshores era l'interès amorós d'Anuel. Per completar, quan una colombiana es va fer viral per tirar-li cervesa a Karol, Natasha es va afanyar a seguir-la.

Després de tot el caos, el cert és que, malgrat quedar-se anés de 'Sin pijama', Karol G no demostra estar preocupat. Hi haurà un nou capítol d'aquesta disputa?