A més de ser l'artista femenina més rellevant del gènere urbà, Karol G també s'ha convertit en un referent de la bellesa natural i sense filtres. La intèrpret de temes com 'Provenza' o 'Gatúbela' s'ha convertit en una defensora del moviment 'Body Positive' en desafiar els estàndards de bellesa que s'han imposat durant dècades en la indústria de l'entreteniment. Tanmateix, va admetre que, a causa de la pressió de la societat, va prendre la decisió de realitzar-se la seva primera i única operació estètica als 18 anys.

En una entrevista per a l'emissora de ràdio colombiana 'LA FM', la cantant va admetre que ha passat per la sala d'operacions en quatre ocasions, tres per salut i una estètica. Així mateix, en una altra entrevista, l'ex d'Anuel AA va desmentir tots els rumors sobre el seu cos en assegurar el següent: "Jo davant dels mitjans de comunicació em vaig fer 55 milions de cirurgies...", després va confessar que l'única cirurgia estètica que s'ha fet és la d'augment de pit. Tanmateix, va afirmar que si pogués retrocedir el temps no s'hagués operat.

Tenint en compte que Colòmbia és el quart país on més operacions estètiques es realitzen anualment, sent la mamoplàstia d'augment una de les operacions més demandades amb un percentatge entre el 30 i el 40% amb relació a totes les cirurgies estètiques que es realitzen, es pot entendre una mica millor el context i la pressió social que pot sentir un artista emergent que no compleix l'estàndard establert. "Des de petites tothom ho havia de tenir, jo durant molt temps no ho vaig voler, però va arribar un punt en el que vaig dir: 'ho he de tenir, soc l'única que no les té' i em vaig posar, jo tinc augment des dels 18 anys", va confessar la intèrpret.

De fet, sota aquestes circumstàncies, Karol G va admetre que va prendre aquesta decisió per temor al què diran, ja que "totes li ho feien". "Si jo tingués la manera de pensar que tinc avui en aquell moment no me les hauria fet, perquè va ser un efecte de la societat, ho vaig fer perquè tothom ho feia, l'entorn arriba a canviar el teu pensament i la forma en què estèticament vols veure't", va afirmar.

Així mateix, la cantant indica que ha après a acceptar el seu cos amb els seus implants, pel qual ara està conforme amb el que veu al mirall, encara que assegura que hagués preferit no sotmetre's a aquesta cirurgia. "M'encanten com se'm veuen, però... avui dia no me les hauria fet".

Karol G desafia els estereotips de bellesa en mostrar les seves corbes amb orgull

A més d'haver sucumbit davant de la pressió social, l'artista també ha hagut de suportar constants crítiques sobre el seu cos a causa d'un trastorn hormonal de saturació d'insulina que li causa un augment de pes constant i sobtat, en el qual "literalment m'engreixo respirant".

Tanmateix, Karol G ha decidit mantenir-se saludable amb una bona alimentació i una rutina d'exercicis, normalitzant les figures voluptuoses i mostrant amb orgull les seves corbes.