Natti Natasha és una artista que ha escalat fins als nivells més alts. La seva música ha causat enrenou des del primer moment, arribant a tot el món i conquerint cadascun dels oients. Qualsevol que consumeixi el seu contingut i vegi els seus vídeos podria pensar que sempre ho ha tingut tot. Que un dia va decidir que volia mostrar el seu talent i ho va aconseguir amb només fer petar els seus dits. Però la realitat és una altra, una que l'opulència de la fama sap eclipsar molt bé. Malgrat que els seus començaments no van ser fàcils, un famós reguetoner la va descobrir a temps.

És molt interessant el llarg recorregut de la música urbana i com va mantenir les dones al marge per molt temps. Són poques les cantants del gènere que van aconseguir èxit en el passat i, tot i així, les seves carreres musicals no es comparen amb les dels reis del reggaeton. És indiscutible que amb l'arribada de Natti Natasha i altres artistes es va abordar aquest tipus de música des d'una altra òptica fins i tot més cautivant. Tanmateix, abans de tot això, va lluitar com qualsevol immigrant als Estats Units. Va haver de treballar i ser molt constant per instal·lar-se al país, fins que finalment es va trobar amb Don Omar.

Senyor Omar i Natti Natasha
Don Omar i Natti Natasha

Com va descobrir el Don Omar el potencial de Natti Natasha?

La cantant ha comentat en repetides ocasions com va ser la seva vida abans de la fama i part del que va fer per arribar on està. No obstant això, el 2020 va tenir una entrevista amb el mexicà Daniel Habif va revelar alguns detalls més. "Sempre vaig sentir que era aquí per una raó. Quan em vaig ser de la República Dominicana als Estats Units vaig començar a gravar en diferents estudis i mai no em vaig sentir insegura", va apuntar. Va explicar que el seu primer any a Nova York va ser molt mogut, doncs havia de netejar la casa on es quedava per poder viure allà i durant un temps va treballar en una fàbrica.

Unit a les seves activitats laborals, emprenia el seu projecte musical. Sense importar que no tingués com arribar o el clima s'interposés, ella continuava caminant. "Buscava la manera d'arribar als llocs d'una forma o d'una altra. Això mai no em va detenir", li va dir a Habif. En algun punt, li van omplir el cap de somnis, però res no va succeir fins que va aparèixer l'intèrpret de Salió el sol. En un estudi, un dia qualsevol, Natti i Don Omar van coincidir, la resta és història.

En escoltar la seva veu i l'originalitat de les seves lletres, l'artista va quedar encantant. Poc després d'això, li va oferir un contracte amb el seu segell discogràfic, Orfenat Music Group. En moltes ocasions va esmentar que ell li va oferir col·laborar i va creure en ella com a ningú, un gest que recorda amb afecte i agraeix. Dutty Love va ser una de les seves primeres cançons, el tema que va donar a conèixer el seu nom i el seu talent. D'altra banda, va dir al programa radial Alofoke que quan la discogràfica del reguetoner va tancar, s'hi va acostar i li va donar ànims.

Ara tens una raó més per admirar Natti Natasha!