Novament, la intèrpret colombiana Karol G s'ha declarat en contra dels estàndards de bellesa i els estereotips imposats per les xarxes socials en parlar sincerament sobre el seu recent augment de pes en tornar de les seves vacances i de la seva última gira. I és que la intèrpret de temes com 'Bichota' i 'Mami', igual com la gran majoria dels mortals, ha decidit donar-se alguns caprichitos extra amb relació al menjar que va consumir durant les seves vacances i n'ha parlat sense cap tipus de problema en una entrevista per al programa 'Mol·lusc TV'. A diferència del que es pot arribar a creure, l'artista no ho va explicar per autocriticar-se per un suposat mal exemple davant de la joventut que la segueix, sinó per normalitzar que el pes de les persones no hauria de ser el tema de conversa de ningú.

"Jo venjo de les meves vacances i et dic amb tota sinceritat que vaig pujar 12 lliures (5 quilos) (...) Jo amo menjar i quina pena dir-lo, però per què el més chimba és el que s'engreixa?", va començar explicant la colombiana en l'entrevista, abans d'afirmar que després se sotmetrà novament a un estricte règim d'entrenament, però no per veure's canònicament perfecta, sinó per tenir força i energia per a les seves presentacions. "Jo començo el meu tour en dues setmanes i gravaré un vídeo d'una cosa que sortiré, per això ja tinc la meva entrenadora que em té un pla macabre d'entrenar en dejú, doble jornada, menjant amanida i carn al que marca; però més per com em veuré és per rendir en el xou perquè té una durada de tres hores", va afirmar la cantant.

 

 

Karol G va deixar d'editar les seves fotos amb Photoshop i ara es mostra totalment al natural

Encara que la postura de Karol G demostra una gran autoestima de la seva part, no sempre va ser així. La cantant també va confessar que abans havia d'editar les seves fotografies quan havia pujat de pes, ja que no acceptava que el seu cos havia canviat. Tanmateix, amb el pas dels anys va entendre que la seva figura no l'ha d'avergonyir i va començar a acceptar-se tal com és, renunciant al Photoshop i mostrant amb orgull les seves corbes.

"Vaig començar a pensar com seria el dia en què sortís a un xou i la gent veiés com estic, i comencés a preguntar-se que la que veuen en el digital no és el que veuen en la realitat Això seria pitjor! Si em volen que ho facin perquè soc cantant, no model. La gent s'hauria d'enamorar de mi per la meva música, el que canto i el que expresso, però no per com em veig", va concloure la cantant.

Aquesta no seria la primera vegada que l'artista parla obertament sobre el seu pes. Fa un parell d'anys, durant la pandèmia, la cantant va confessar haver augmentat gairebé 14 quilos en uns quants mesos, arribant a pesar 76 quilos. Encara que aquest augment de pes la va convertir en el centre de les crítiques, Karol G no es va aturar i va continuar treballant incansablement en els seus projectes professionals.