Johnny Depp s'ha caracteritzat per ser un dels actors més polifacètics i camaleònics de la indústria del cinema. Tanmateix, no és cap secret que el seu personatge més representatiu és el del 'Capità Jack Sparrow' de la franquícia de 'Piratas del Caribe'. No obstant això, durant la producció de la primera pel·lícula 'Piratas del Caribe: La maldición de la Perla Negra' Johnny Depp va fer una molt estranya petició que hagués canviat per complet l'aparença d'aquest icònic personatge de Disney en demanar que canviessin un important tret en la cara de Jack Sparrow. Per sort, el mateix actor va reconsiderar la seva idea i l'aparença de Jack Sparrow es va mantenir tal com la coneixem.

Abans de les filmacions de la primera pel·lícula de la franquícia, Johnny Depp es va reunir amb el director del film, Gore Verbinski, per discutir els últims detalls per acabar de construir el personatge de Jack Sparrow. Durant la conversa, Depp li va proposar al director que modifiquessin l'aparença del seu personatge en col·locar-li el nas de color blau. Immediatament, Verbinski es va preocupar per l'enfocament que li estava donant Depp al seu personatge, ja que Jack Sparrow hauria de semblar un pirata de veritat amb trets totalment humans malgrat tots els elements fantàstics del film. Davant d'aquesta postura, Depp va argumentar que el seu personatge hauria perdut el seu nas durant un combat amb espases, però la va recuperar i va fer que se la cosissin a la cara com si es tractés d'un dit (una cosa que tristament sí que li va passar en la vida real quan aparentment va perdre la punta del seu dit després d'una discussió amb Amber Heard, però aquesta és una altra història). Tanmateix, a causa de la mala circulació sanguínia en aquesta zona del seu cos, el seu nas es tornaria d'aquest color blavós. A més, l'actor va indicar que aquest seria el seu veritable taló d'Aquil·les, ja que la seva por més gran no seria un altre pirata o alguna maledicció de bruixeria, sinó un refredat o el pebre.

Johnny Depp es va retractar de canviar-li la cara a Jack Sparrow

Malgrat que Depp va crear tota una història entorn de la coloració blava del nas del seu personatge, ràpidament es va adonar que no seria factible seguir endavant amb aquesta idea, per la qual cosa ell mateix la va descartar, despreocupant així al director, qui ja s'havia assumit que havia d'acceptar aquesta esbojarrada idea mentre ideava un pla per convèncer els executius de Disney que el pirata estrella de la saga tindria aquesta estranya característica a la seva cara.

Després de ser descartada aquesta petició, l'actor es va enfocar en fer que aquest personatge es convertís en una extensió de si mateix en afegir-li molts elements característics de la seva personalitat i el seu sentit de l'humor. Lamentablement, els fans de la franquícia s'hauran d'acostumar a l'absència de Johnny Depp en el pròxim lliurament del film, ja que ell no està disposat a tornar a causa del seu acomiadament injustificat després de les acusacions de violència i maltractament per part d'Amber Heard.