I encara que en un moment es va pensar que la història entre Amber Heard i Johnny Depp havia finalment acabat amb el veredicte del judici per difamació, on el jurat va fallar a favor de l'actor de 'Piratas del Caribe', el cert és aquesta polèmica història amor i odi continuarà... però en format de llibre. L'actriu de 'Aquaman' no està per a res d'acord amb el resultat del judici contra el seu exmarit, ja que haurà de pagar 10 milions de dòlars per compensació de danys i uns altres 5 milions de dòlars per danys punitius. A més, va perdre la credibilitat dels seus fans, que en l'actualitat la consideren una de les dones més odiades de Hollywood.

Decidida a recuperar la seva popularitat i la credibilitat en la indústria, l'actriu va decidir escriure un llibre en el que explicaria novament, tota la seva història sobre la seva vida en parella amb l'actor Johnny Depp. De fet, amb els diners recaptats amb la venda d'aquest llibre, l'actriu podrà pagar l'actual deute que té amb el seu exespòs, ja que la seva advocada va confessar que ella no compta amb prou diners per cobrir la suma total de la sentència.

Segons va informar una font a 'The Mirror', Amber Heard pretén escriure un llibre molt més revelador que l'article d'opinió que va publicar al 'Washington Post' i pel que va ser demandada, ja que "ja no té res a perdre". A més, la font va assegurar que mentre més novetats i revelacions publiqui en aquest nou text, més exemplars podrà vendre, pel que no dubtem que l'actriu utilitzi una mica més la seva imaginació per exemplificar gràficament els suposats atacs i abusos que va rebre de part del seu exmarit. De fet, amb aquesta nova publicació, Heard pretén netejar completament la seva imatge, ja que ha quedat en una molt mala posició a les xarxes socials per les incongruències de les seves declaracions i les dels seus testimonis.

L'informant va assegurar a l'esmentat mitjà que "Amber considera que la seva carrera a Hollywood està acabada", ja que hi ha una gran campanya per eliminar la seva aparició a la pel·lícula 'Aquaman 2' que ha superat els 4 milions de firmes. "Ella ja ha començat les converses per al llibre i òbviament està emocionada pel tema. Arribats a aquest punt, Amber no té res a perdre i vol explicar-ho tot", va afirmar la font.

Encara que la venda d'aquest llibre pot millorar les finances d'Amber Heard, el cert és que Dror Bikel, un advocat de la ciutat de Nova York, va afirmar que és molt millor que l'actriu es declari en fallida abans d'escriure un altre text on pugui tornar a incórrer en el delicte de difamació, el mateix pel qual ja va ser demandada. "Depp i els seus advocats llegiran i escoltaran tot el que Heard escrigui i digui. Si ella s'excedeix, la qual cosa és molt probable, no hi ha dubte que li arribarà una altra demanda per difamació i acabaran de nou en els tribunals", va indicar l'advocat, especialista en divorcis.