Els fans de Jennifer López tenien els ulls en l'artista per totes les notícies que van sorgir referents a la seva vida sentimental amb Ben Affleck, però ara tots estan encara més contents en saber que no només tindran nous coneixements sobre la seva intimitat, també sobre la seva vida professional, ja que la cantant ha anunciat que el seu nou àlbum d'estudi, 'This is me... now', es publicarà aquest estiu. Va ser la mateixa diva del Bronx que va revelar aquest detall, aprofitant l'esdeveniment de presentació de les noves pàgines de compte enrere d'una de les plataformes de streaming més populars.

A través d'un curt vídeo, JLo assegura sentir-se molt emocionada per la publicació de les seves 13 noves cançons, que podrien convertir-se en les reines musicals d'aquest estiu. El que emociona els seus seguidors, que esperaven una mica així de la intèrpret després de més de vuit anys de no haver publicat un nou disc. Encara que Jennifer López no va treure nous àlbums aquests últims anys, hem de recordar que, durant aquest temps, ha anat traient una infinitat de singles i diferents col·laboracions amb artistes com Maluma, Bad Bunny, Gente de Zona i Wisin, entre altres.

D'acord amb 'Los 40', la preparació d'aquest disc l'ha portat amb total discreció inspirant-se en la història d'amor amb el seu actual espòs, Ben Affleck: "Fa 20 anys, em vaig enamorar de l'amor de la meva vida. Estava treballant en un àlbum que es deia 'This Is Me... Then' que provava de capturar aquell moment en el temps. Ara, el més sorprenent, el més increïble ha succeït... La raó per la qual som aquí és perquè vull capturar aquest moment en el temps i perquè és fins i tot millor que la primera vegada", va explicar Jennifer López en un article de portada de Vogue.

"Igual que 'This is me... then' volia capturar un moment en el temps molt especial per a mi; 'This is me... now' també vol capturar un moment molt especial per a mi. Així que aquesta soc jo ara. La gent pensa que sap coses sobre el que em va passar al camí, els homes amb els que vaig estar, però que en realitat no tenen idea, i moltes vegades s'equivoquen. Hi ha una part de mi que estava amagant un costat de mi de tots. I sento que soc en un lloc de la meva vida, finalment, on tinc una cosa per dir sobre això" va afegir la cantant.

Jennifer López i Ben Affleck continuen construint la seva història d'amor

Després de llargs mesos de recerca, el matrimoni format per Jennifer López i Ben Affleck ha trobat el seu nou niu d'amor al luxós barri de Pacific Palisades a Los Angeles (Califòrnia). Segons la informació emesa per TMZ, la parella pagarà 64 milions de dòlars (la qual cosa equival a 60 milions d'euros) per una impressionant mansió de vuit habitacions i 11 banys situada entre les muntanyes de Santa Mónica i el centre de Los Angeles. La casa costa gairebé el doble que la primera propietat que els noucasats planejaven adquirir en la mateixa comunitat per 34,5 milions de dòlars i de la qual es van retirar després de lliurar el dipòsit en garantia.