Ben Affleck ha protagonitzat una nova polèmica, però aquesta vegada no està relacionada amb les seves discussions en públic amb Jennifer López. Fa tan sols uns dies, l'intèrpret de 'Batman' va ser captat pels fotògrafs mentre intentava treure el seu cotxe d'un aparcament molt estret, així que es va veure en l'obligació de xocar el seu cotxe de luxe en diverses ocasions per poder sortir d'aquest lloc.

Sí, igual com la gran majoria dels mortals, l'oscaritzat actor també ha hagut d'enfrontar-se a una situació molt habitual per als conductors: quedar-se atrapat entre dos cotxes. D'acord amb el 'Daily Mail', tot això va succeir al carrer de Brentwood, Califòrnia, quan el marit de JLo tornava al seu cotxe després d'haver parat per comprar un cafè de la seva cadena preferida, Dunkin' Dònuts, la qual va promocionar durant un anunci emès en la Super Bowl 2023. Tanmateix, l'actor no esperava que treure el seu cotxe de l'aparcament es convertiria en un mal de cap. En el vídeo es pot veure a Affleck molt molest i desesperat mentre fa tot el possible per treure el seu Mercedes-Benz EQS 580 AMG en color negre que havia quedat aparcat en paral·lel i molt a prop d'uns altres dos vehicles que li impedien el pas, sobretot tenint en compte que aquest cotxe de luxe mesura 5,21 metres de llarg i 1,92 metres d'ample.

Visiblement extenuat i lluint un outfit casual compost per un xandall negre, abric gris i un parell de sabatilles blanques de la marca Nike, el protagonista d'Argo' surt del seu cotxe i fa una breu pausa per intentar tranquil·litzar-se, prenent el cafè que acabava de comprar, mentre encenia un cigarret, una cosa que li molesta moltíssim JLo i per la qual han discutit incansablement des del seu casament. De moment no està del tot clar com el seu cotxe va arribar a quedar tan tancat entre aquests altres dos autos, però el més probable és que ell hagi aparcat primer i que els altres dos conductors es van apropar molt al cotxe d'Affleck i no es van adonar que seria impossible sortir d'allà sense l'espai necessari per maniobrar.

A situacions desesperades... mesures desesperades

D'acord amb l'agència Grosby Group, l'actor de DC Comics va passar 45 minuts provant de sortir d'aquest lloc, així que va prendre la decisió de tornar a pujar al seu cotxe i xocar contra els altres dos vehicles diverses vegades. Segons el 'Daily Mail', Ben Affleck "va semblar xocar amb els autos diverses vegades abans de finalment sortir prou per tornar a la carretera" i poder seguir endavant amb el seu dia i probablement amb la seva mudança, ja que recentment es va donar a conèixer la notícia que l'actor seria l'encarregat de dur a terme la mudança a la seva nova mansió de 1.400 metres quadrats, ubicada en Pacific Palisades, Califòrnia, valorada en 34.5 milions de dòlars, a causa que 'la Diva del Bronx' es troba treballant en la seva pròxima gira internacional.