Jennifer López és una de les dones més riques i influents, no només dels Estats Units, si no de tot el planeta. Tanmateix, no sempre ha pogut tenir els capricis i els luxes que té avui dia, i molt menys, viure a les mansions que posseeix. Com ella ha explicat, molt orgullosa, els seus orígens van ser realment humils, i la seva infantesa i la seva adolescència no van ser gens fàcils. Per això, té més mèrit arribar on ha arribat.

La cantant i actriu es va criar en el Bronx, un dels districtes més perillosos i conflictius de Nova York. La delicada situació econòmica de la seva família va fer que els seus pares no poguessin aconseguir una casa en algun lloc millor. A més, vivien a un apartament realment petit, encara que, per sort, van poder acabar mudant-se a una casa més gran, de dos pisos. Encara i així, no hi havia cap tipus de luxe.

I, per poder pagar-la, el pare de la nord-americana, David López, feia torns dobles a la feina. Així es va assegurar que no li faltés res a cap de les seves tres filles. La cantant de 'Jenny from the Block' sempre ha agraït això al seu progenitor, i assegura que, encara que no tinguessin gaires diners, recorda aquella etapa de la seva vida com molt bonica. Sobretot, gràcies a la dedicació de la seva mare, Guadalupe Rodríguez, a l'hora de criar Jennifer, Lynda i Leslie.

Un 'tour' per la casa de Jennifer López

En diversos vídeos, es pot veure l'antiga casa de Jennifer López al descobert, i, tots queden sorpresos en contemplar la seva senzillesa. Té uns 350 metres quadrats, però es veu molt antiga, ja que va ser construïda el 1920. És a dir, ja fa un segle. A l'interior, disposa d'una petita cuina, un menjador, dos banys, tres habitacions i una sala. En aquell moment, era més que suficient per a la família, malgrat ser cinc integrants.

L'habitació de la 'diva del Bronx' estava ubicada a la part posterior de l'habitatge, i com ella compta en diverses entrevistes, aprofitava les finestres per poder escapar-se, sense que la seva mare se n'adonés. Uns records que, per molt que passi el temps, mai no quedaran a l'oblit per a JLo, que, això si, ha dit que no es planteja comprar-la. Forma part del seu passat, però no el veu necessari en absolut, malgrat el gran afecte que li guarda.

De fet, va portar els seus fills a visitar la casa fa un temps, perquè coneguin una mica més del passat de la seva mare. I, sobretot, que entenguin que tot el que té ara els l'ha guanyat a base d'esforç i treball. Dos valors que a Jennifer López li van inculcar els seus pares, i que li han valgut per arribar on és en el dia d'avui.