La relació de Jennifer López i Ben Affleck continua sent d'interès per als mitjans i el públic en general. Es deu, en gran manera, que en cada ocasió hi ha un parell de detalls que tornen objecte de conversa a les xarxes. L'actor es va quedar adormit a la seva lluna de mel? Hi ha una clàusula al seu contracte matrimonial per assegurar la intimitat? Van comprar una mansió d'exorbitant valor? Plouen notícies sobre això. En aquest sentit, una recent aparició de la parella va confirmar el que molts temien. La seva relació no sembla que sigui un camí de roses.

En cada lliurament de premis hi ha un escàndol, i la gala dels Grammy 2023 no va ser l'excepció. Més enllà de la catifa vermella, els nominats i guanyadors, hi va haver una gran polèmica amb la parella de l'any. Les càmeres no podien deixar d'apuntar Jennifer López i Ben Affleck, de manera que va transcendir el més inesperat. El protagonista de 'Perdida' va cridar l'atenció per les seves evidents expressions de cansament i fàstic. JLo també es va adonar de la nul·la diversió del seu espòs, així que va intentar fer-lo canviar d'actitud. Això és el que ha descobert un expert en lectura de llavis i que va contactar amb el Daily Mail. "Para. Has de semblar més simpàtic. Has d'estar motivat", li diria la cantant. I ell respondria: "Podria". Plenament conscient que estaven sent gravats, van deixar de banda la seva conversa i van fingir alegria. Hores després, l'ex de Marc Anthony va publicar fotos d'ambdós amb un missatge que suggeria que ho havien passat fenomenal. Però està tot bé a casa?

Jennifer López i Ben Affleck apareixen novament amb rostres seriosos

Després de la celebració dels premis, el productor va ser vist en públic amb una de les seves assistents. Estava caminant pels carrers de Los Angeles, va ser seguit quan va sortir de les instal·lacions d'una de cinematogràfica. Segons es pot observar en les fotografies, va tornar a lluir desganat. Amb una ganyota de descontentament molt pronunciada, ocultant la seva mirada rere unes ulleres d'aviador.

Al seu torn, la diva del Bronx va acudir a la seva sessió de gimnàs i també va aixecar sospites. Amb unes ulleres de gran mida, malles esportives, un jersei de màniga ampla i una bossa Hermès. Un abillament molt fashion que en altres circumstàncies va poder haver estat una notícia destacada entre la premsa de moda. Ja que la seva arribada sola i mancada del somriure que li sol regalar els paparazzis va ser del tot anormal. Amb un gest seriós compost per celles lleugerament arquejades, ulls desinteressats i una corba als seus llavis. No se sap si aquestes reaccions es deuen a una crisi de parella, encara que podria ser així. Una vegada que l'etapa dels primers mesos de casats transcorre, sorgeixen diferències que no se solucionen tan harmoniosament com al principi. Jennifer López i Ben Affleck, deixant de banda les seves carreres i els seus milions de dòlars, són persones normals amb problemes reals.