Les integrants del clan Kardashian-Jenner solen mostrar-se molt unides a les seves xarxes socials i durant la seva participació en el seu reality show, 'The Kardashians'. Tanmateix, pot ser que la relació entre Khloé i Kourtney no sigui tan bona, demostrant que existeixen problemes entre les Kardashian.

Fa uns dies, Kylie Jenner va confessar que Khloé Kardashian és la seva "germana favorita" de l'any, però tot sembla indicar que Kourtney Kardashian no pensarà el mateix d'ella, sobretot tenint en compte l'últim que va dir durant una sessió amb un detector de mentides en la qual va revelar que no permetria que la seva filla, True Thompson, dormís a casa de la seva germana Kourtney i el seu marit, el músic Travis Barker .

Això es va donar a conèixer durant una entrevista en 'Vanity Fair' en la qual Kourtney i Khloé es van sotmetre a un detector de mentides mentre es feien algunes preguntes. Quan li va arribar el torn a Kourtney, la CEO de 'Poosh' li va preguntar a la seva germana petita: "Alguna vegada deixaràs que True es quedi a dormir a casa meva?" al que Khloé va respondre: "No, probablement no".

Davant de la resposta de Khloé, Kourt va intentar endevinar els motius pels quins la seva germana no vol que la seva neboda comparteixi amb ella i amb els seus tres fills en una pijamada familiar, per la qual cosa va procedir a fer-li diverses preguntes: "Això és perquè ens divertim massa? O "Per què odies les festes de pijames?". Khloé va decidir guardar silenci i no respondre a cap de les preguntes de la seva germana i l'únic que va dir sobre això va ser: "No crec que tinguem prou temps en aquest programa per explicar el motiu".

Khloe Kardashian
Khloe Kardashian

Com era d'esperar-se, els seguidors del clan Kardashian-Jenner no van tardar a donar les seves opinions sobre la decisió de Khloé, argumentant que la CEO de 'Good American' ha discutit molt amb Kourtney des que es va casar amb Travis, per la qual cosa no confia en ell. "Sento que és perquè no confia en Travis! O no confia prou en ell encara", va escriure un fan de les germanes a la secció de comentaris del vídeo en YouTube. Així mateix, altres seguidors pensen que Khloé no vol que la seva filla estigui exposada a la parella de noucasats, ja que és probable que la vida íntima del matrimoni sigui molt activa.

No obstant això, alguns fans han recordat que Khloé va confessar que es pren molt seriosament la criança de la seva filla, per la qual cosa és molt estricta amb algunes coses. "Soc molt estricta. Tinc un horari. Soc molt estricta amb la forma en què vaig criar True i crec que un horari salva tot (...) No totes les meves germanes són iguals. No te'n diré quins", va explicar en una entrevista en el xou d'Ellen DeGeneres.

Com resolen les Kardashian les seves discussions familiars

Fa algun temps, Khloé va revelar que totes les seves germanes solen discutir constantment, però que sempre resolen les seves diferències i mai no deixen de parlar-se, per més molestes que estiguin.

"Les meves germanes han tingut baralles brutals, literalment de cops de puny, però el superes, no hi ha cap altra opció. Es permet discutir i estar en desacord, per descomptat, però mai no podria imaginar no parlar amb una de les meves germanes. Simplement és així. No succeirà, i a elles els passa el mateix", va dir.