Fa un temps, Netflix, una de les plataformes streaming més reconegudes en els últims anys, va confirmar la setena temporada d'Élite', una notícia que va ser abraçada i aplaudida pels fanàtics de la sèrie espanyola. Però això no és tot, ja que aquesta vegada el programa ha fitxat com a part del seu elenc a una estrella del pop molt popular. Es tracta ni més ni menys que de la cantant Anitta, que debutarà com a actriu en aquest setè lliurament d'Élite' i a qui veurem arribar pròximament als passadissos de Las Encinas. Es pot destacar que, fins ara, se sap que la intèrpret d'Envolver' serà present als nous capítols, tanmateix, la plataforma no ha revelat encara quin serà el paper que interpretarà la famosa cantant, encara que ja ha revelat les primeres imatges de la brasilera utilitzant l'uniforme de Las Encinas.

Participació d'Anitta en 'Élite'

Dijous passat 9 de març, Netflix va revelar la participació d'Anitta en la setena temporada d'Élite', a través del compte oficial d'Instagram de la plataforma. "Una 'girl from Rio' que ja coneixes està a punt d'arribar a Las Encinas... Anitta s'incorpora al cast de #Élite7″, va ser el missatge que va acompanyar a la publicació que contenia dues imatges de la intèrpret brasilera de 29 anys utilitzant l'uniforme dels estudiants de la sèrie, un detall que ha generat molta expectativa entre els seguidors de la seqüela. Anitta, per la seva part, li va donar les gràcies a l'executiu Rubén Goldfarb per tractar-la "amb tanta cura, amor i respecte". A més, va afegir en les seves històries de la xarxa social ja esmentada, que "aquest equip em va fer recordar que tinc valor. Has estat una escola. Gràcies per sempre".

Per a Cinescape, és molt possible que Anitta tingui un cameo o un paper molt més petit i la seva aparició no sigui recurrent en la ficció espanyola, ja que cal delimitar que té una agenda molt atapeïda com per bolcar-se de ple en 'Élite'. I tal com recorda Mag en el seu lloc web, l'artista no és l'única incorporació per a la temporada 7 d'Élite'. En aquest últim lliurament també tindrem la possibilitat de veure els actors Leo Sbaraglia, Gleb Abrosimov, Iván Mendes i Alejandro Albarracín... A més, aquesta temporada veurà la tornada d'un dels personatges principals de la primera temporada: Omar, interpretat per l'actor Omar Ayuso; així mateix, Nadia Al Saidi retornarà amb el paper de Sonia.

Tanmateix, la plataforma no ha confirmat quins personatges de la sisena temporada seguiran en aquest lliurament, així com indica El Comercio. D'altra banda, Netflix encara no ha donat a conèixer la data exacta en què s'estrenarà aquesta temporada, el que sí que se sap és que el rodatge dels nous episodis va començar a finals d'octubre del 2022, així que tot apunta que el seu llançament serà en qualsevol moment del 2023.

De què es tractarà 'Élite' 7?

Encara que molts estan atents a l'estrena d'aquesta popular sèrie, Netflix no ha compartit la sinopsi oficial d'aquest nou lliurament. Però el més probable és que la producció provi de resoldre les incògnites que van sorgir al final de la sisena temporada.