En aquestes últimes setmanes, Will Smith ha estat protagonista de diversos titulars. En gran manera, per les noves troballes en la seva carrera. Malgrat les conseqüències que ha hagut d'acceptar després del seu polèmic episodi de l'any passat, va continuar amb alguns projectes cinematogràfics. Segueix sota l'atenta mirada tant del públic com de les grans personalitats del medi i de la premsa. Què succeiria si tornés a tractar el majúscul incident que va protagonitzar en el lliurament de premis dels Òscar? Hi ha alguna cosa més per dir? El cert és que l'actor té un tremend enuig amb Netflix. S'obren velles ferides.

Probablement et preguntis què ha estat de Will Smith després de la seva prohibició de 10 anys als Premis Oscar i aquells associats a l'Acadèmia. La seva renúncia a l'Acadèmia va semblar el final de la seva fama. Però ja no és l'únic que es parla d'ell, que s'ha dedicat en els últims mesos a un projecte cinematogràfic i pròximament estrenarà el següent. Emancipation ha estat guardonada i és la raó del seu retorn a certs lliuraments de premis. D'altra banda, la seqüela d'I Am Legend ja és en procés. Encara que el nou i polèmic és el seu enuig amb Netflix.

A tan sols uns dies de la gala dels Òscar 2023, va ser inevitable reviure els esdeveniments de l'edició anterior. Aquesta en la qual el príncep de Bel-Air va bufetejar Chris Rock per burlar-se de l'alopècia de Jada Pinkett-Smith. A més, Rock es va pronunciar sobre això i l'intèrpret de Bad Boys ja va respondre.

Will Smith
Will Smith

Will Smith es molesta amb Netflix pel monòleg de Chris Rock

Fa mesos que el comediant parla sobre la bufetada que Smith li va donar a la gala més important del cinema. Sobretot en els diferents espectacles que ha fet a la seva gira pels Estats Units. Tanmateix, es van encendre les alarmes després que va aparèixer un estand-up a Netflix en el qual el còmic va fer bromes sobre la seva família i l'incident. Això li ha caigut immensament malament al guanyador de l'Òscar.

Una font propera a l'actor ha fet de portaveu en una entrevista amb Entertainment Tonight. D'acord amb aquest informant, el raper està avergonyit i dolgut per tot el que Rock ha fet broma, referint-se a ell i als seus éssers estimats en la transmissió de Netflix. Aparentment, no havia tingut l'ocasió de veure-ho, però els seus partidaris li haurien comentat els detalls de l'esdeveniment. Unit a això, hi ha alguns resums a les xarxes i comentaris que ha visualitzat pel seu compte.

"Està molt molest amb Netflix per haver-li donat una plataforma a Chris Rock perquè compartís aquest tipus de missatges. Creus que és irrespectuós", va assegurar el portaveu. En aquest sentit, considera que s'ha disculpat i penedit fins a la sacietat. Per tant, està convençut que ja és moment de deixar el tema enrere i que no fa falta que continuïn insultant la seva esposa.

Segons un individu del cercle de Chris Rock, aquesta serà l'última vegada que toqui el tema de Will Smith. Això sí, el tremend enuig amb Netflix segurament no se n'anirà tan ràpid.