Des de fa alguns anys, 'Élite' s'ha convertit en un dels èxits de Netflix en ser la sèrie espanyola de moda. Temporada després de temporada, elenc rere elenc, l'Institut de Las Encinas ha aconseguit robar-se l'atenció dels usuaris de l'esmentada plataforma, ja que la història dels seus protagonistes sol reinventar-se constantment, sorprenent amb els girs de la trama. I encara que molts dels seus fans no han estat del tot d'acord amb l'elecció d'un elenc completament diferent per a la sisena temporada, el cert és que sí que podrien ser feliços amb la nova elecció del director, ja que ha començat a córrer el rumor que la cantant brasilera Anitta podria ser una de les pròximes estrelles d'Élite'. Això no s'ho esperaven, cert?

En la sisena temporada de la sèrie, els productors van incloure diversos actors nous, aconseguint que l'elenc de la sèrie estigués format per artistes inèdits que no havien participat abans en aquesta producció. I d'acord amb algunes revelacions que es van donar a conèixer fa alguns dies, tot apunta que el procés de selecció de nous talents seguirà dempeus per a la nova tanda d'episodis, i pot ser que Anitta interpreti a un d'aquests nous personatges.

Ara bé, aquesta exclusiva es va donar a conèixer a través del portal brasiler 'Em Off', liderat per la periodista Fabia Oliveira. Després d'aquesta publicació, alguns mitjans locals i diversos usuaris en xarxes socials han republicat aquesta notícia, aconseguint que es viralitzés ràpidament. D'acord amb l'article original, la intèrpret d'Envolver' estaria encara en negociacions per concretar la seva participació en la sèrie, per la qual cosa encara no s'ha confirmat que finalment sí que vagi a compartir escenes amb actors com Omar Ayuso, Nadia Al Saidi, Iván Mendes, Alejandro Albarracín, Mirela Balic o Marible Verdú. Tanmateix, l'artista brasilera ha confessat en diverses ocasions que està interessada en fer incursions en l'actuació, tal com ho va fer Karol G en la sèrie 'Griselda', al costat de Sofía Vergara.

Pels moments, el paper d'Anitta en 'Élite' és tot un misteri, així que no se sap si es col·locarà l'uniforme de Las Encinas per interpretar algunes de les alumnes, o si serà una persona aliena a l'Institut que arribi per fer de les seves amb els altres personatges. De moment, els fans de la cantant hauran d'esperar que els executius de Netflix, o ella mateixa, es pronunciïn sobre això.

Anitta se sentirà com a casa, no serà l'única artista del Brasil en el set

Encara que la cantant no té cap problema en relacionar-se amb altres persones, ja que la timidesa no és un dels seus principals trets, pot ser que el fet de compartir amb un altre artista del seu país d'origen li generi una mica més de confiança. Es tracta d'André Lamoglia, un dels alumnes més populars de Las Encinas, i també de les xarxes socials, ja que és brasiler tant en la ficció com en la vida real.