A un any de la bufetada que li va clavar Will Smith a Chris Rock durant la gala dels premis Oscar 2022, esdeveniment en el qual Rock va fer una broma de mal gust sobre l'alopècia de Jada Pinkett Smith, el comediant ha decidit seguir els passos de Meghan Markle, en parlar sobre aquest penós incident que va marcar la seva carrera en un especial a Netflix.

Després d'haver guardat silenci durant els primers mesos de l'escàndol, ignorant per complet les disculpes de Will Smith, el també actor va decidir parlar per primera vegada durant un xou en el M&S Arena de Liverpool, en el qual Dave Chapelle el va preguntar: "Et va fer mal això?" al que Rock va contestar: "Mal**t sigui... el fill de p**a em va colpejar per una broma ximple". A més, va deixar entreveure que el guanyador del Oscar per 'El Método Williams' ha estat un farsant durant tota la seva vida. "Will va fer la impressió d'una persona perfecta durant 30 anys, es va arrencar la màscara i ens va mostrar que era tan dolent com la resta de nosaltres", va dir. "Qualssevol que siguin les conseqüències... Espero que no es torni a posar la màscara i deixi que el seu rostre real respiri", va agregar.

Ara, després de diversos mesos sense parlar públicament d'aquest tema, Chris Rock tornaria a "fer" broma sobre això en un especial en viu de Netflix. Una font consultada per 'Page Six va indicar el següent: "Si estaves esperant veure a Rock on tour abordar la infame situació de la bufetada de Will Smith... el comediant està esperant per compartir la seva versió humorística en el seu especial en viu de Netflix". La font va agregar que Chris Rock va decidir abordar aquest tema durant el seu especial d'estand-up a Baltimore, titulat 'Chris Rock: Selective Outrage', que es transmetrà en viu pel 'gegant del streaming' des de l'Hippodrome Theatre. D'altra banda, un altre informant va assenyalar que el xou de Rock no estarà enfocat en la seva totalitat en la bufetada de Will Smith, però convida tots els televidents que facin atenció a tots els acudits, ja que "no se sentiran decebuts".

Will Smith fa la seva primera broma sobre els Oscar en un clip de TikTok

Chris Rock no és l'únic que ha decidit treure'l el màxim profit a l'escàndol de la bufetada en els premis Oscar, ja que Will Smith va decidir publicar un vídeo en TikTok en el qual fa broma sobre si mateix mentre sosté el seu preuat premi entre les seves mans. El vídeo per si mateix es tracta d'una recreació d'un clip compartit per Sam Rossi en el qual afirma el següent: "Sembla una bogeria, però canviarà la teva vida, i per canviar la teva vida, vull dir que farà que la teva vida sigui molt més interessant i divertida. Sabies que pots triar qualsevol objecte, mirar-lo i preguntar què és el que pensa de tu?", diu la tiktoker en el vídeo. Davant d'aquesta pregunta, l'actor d'En búsqueda de la felicidad' va decidir agafar el seu premi Oscar mentre el mira profundament amb preocupació, per després finalitzar el vídeo mirant directament a la càmera, fent al·lusió al que el seu Oscar pensaria sobre ell després d'haver bufetejat un altre artista davant milions de persones.