Fleur de Miraval ja va ser el xampany oficial de l'any passat en els Oscar i a la festa posterior a ells. El propietari de la beguda, Brad Pitt, no només aporta a aquesta cerimònia el seu talent actoral, sinó també el seu negoci i que manera de fer-ho. El xampany rosat Fleur de Miraval Rosé va ser servit durant la cerimònia, que va tenir lloc en el famós Dolby Theatre de Hollywood, així com en la festa oficial posterior, el 'Governors Ball' i altres esdeveniments adjacents als Oscar. Fleur de Miraval busca l'elegància més gran respectant el saber fer ancestral, un xampany "pur, complex, intens i atemporal a partir de coupages de diferents anys envellits tant en roure com en ampolla de la varietats Chardonnay -75%- i Pinot Noir -25%- als terrossos de la Côte des Blancs, amb els seus sòls calcaris ideals per aconseguir fer un producte únic".

Però també és dels més exclusius -costa 390 dòlars, 355 euros, 345 al web de Vinoselección-. A l'ampolla es poden veure les inicials E, d'Exclusivily, i R, de Rosé. A més de destacar per la seva complexitat aromàtica, brilla igual com ho fan les estrelles de la gran pantalla que gaudiran de les seves especials bombolles en la celebració mundial del cinema. Cada any, es produeixen al voltant de 20.000 ampolles. Aproximadament 1000 d'elles, específicament del xampany 'NV Exclusivement Rosé 2', conegut com a EV2 i llançat el 2021, han travessat el bassal per amenitzar la gala més important del cinema a nivell mundial. Per beure, els assistents van comptar amb el xampany rosé de Fleur de Miraval, del qual Brad Pitt és copropietari. Cada ampolla d'aquestes té un cost molt elevat, i 1.000 exemplars van estar disponibles en els Premis Oscar.

Un xampany fet amb molt amor familiar

Aquesta beguda és coneguda per ser l'única maison dedicada exclusivament a elaborar xampany rosat, Fleur de Miraval. Per això i per pertànyer a Brad Pitt, per descomptat. Aquest projecte neix de la col·laboració entre tres famílies: la de Pitt, propietària del Château Miraval a la Provença; els Perrin, propietaris del Château de Beaucastel; i la família Péters, amb arrels al cor del Xampany durant sis generacions. Junts, van triar donar curs a la seva creativitat, sense restriccions, per fer un rosat impressionant com ningú no havia provat abans.