Llevat que hagin nascut en una família d'artistes com la de Jamie Lee Curtis, Kate Hudson, Angelina Jolie o Dakota Johnson, la majoria dels artistes de Hollywood han hagut de desentrampar-se en llocs de treball normals abans de ser famosos per poder sobreviure. Alguns han estat cambrers, d'altres han rentat plats i fins i tot han treballat com fusters. En el cas de Margot Robbie, l'actriu australiana que va saltar a la fama pel seu personatge de Naomi Lapaglia en 'El lobo de Wall Street', una de les seves primeres experiències al món laboral va ser una famosa cadena de menjar ràpid, un treball molt mundà amb el qual va guanyar el reconeixement d"empleada de l'any".

Margot Robbie va començar a treballar a molt primerenca edat, ja que l'economia familiar no era la millor, ja que el seu pare els va abandonar i la seva mare devia fer-se càrrec d'ella i dels seus tres germans en una granja situada en Gold Coast, una regió al sud de Brisbane. Per aquesta raó, als 16 anys tenia tres feines simultànies: el primer d'ells darrere de la barra d'un bar, el segon com a empleada de la llar i el tercer com a caixera a Subway, la famosa cadena de restaurants de menjar ràpid nord-americà que s'especialitza en entrepans.

A causa del seu talent per preparar els entrepans i la seva bona atenció al client, la intèrpret d'Harley Quinn' es va guanyar el reconeixement de 'L'empleada de l'any'. De fet, probablement la sucursal australiana hagi conservat la fotografia de Robbie durant els seus anys com a caixera per cridar l'atenció dels clients. En una entrevista, l'actriu va revelar en què havia treballat abans d'aconseguir la seva primera oportunitat com a actriu en la telenovel·la 'Neighbours'. "He treballat en restaurants, darrere del bar, a la cuina, vaig fer vendes a la menuda durant dos anys, he fet un treball de secretària. He tingut tot tipus de feina. Abans de 'Neighbours', estava treballant en Subway", va confessar.

Margot Robbie, l'actriu que gairebé renuncia al seu somni per no confiar en si mateixa

El 2009, Margot Robbie va ser seleccionada per interpretar Donna Freedman en el drama televisiu 'Neighbours'. En finalitzar la tercera temporada, l'actriu de 'Babylon' va firmar un contracte amb la companyia Management 360 i es va mudar a la ciutat de Los Angeles. Després d'haver obtingut petits papers, va aconseguir la seva gran oportunitat en 'El lobo de Wall Street', juntament amb Leonardo DiCaprio, el 2013.

Tanmateix, la seva primera trobada amb la fama la va desconcertar una mica, així que va deixar que les seves inseguretats dominessin la seva ment, a tal punt de voler abandonar per complet la seva carrera a Hollywood. "Estava aterrida que la gent veiés la pel·lícula i pensés: 'Ugh, no és prou bona!'", va dir en una entrevista concedida a 'Wonderland'. A més, va revelar que els mesos posteriors a l'estrena de la pel·lícula van ser "bastant horribles", per la qual cosa li va dir a la seva mare: "No crec que vulgui fer això. I ella simplement em va mirar i va dir: 'Amor, crec que és massa tard per no fer-ho'. Va ser llavors quan me'n vaig adonar que l'únic camí era cap endavant", va dir.