Brad Pitt és un dels actors més famosos de Hollywood. Als seus 59 anys, l'ex de Angelina Jolie ha protagonitzat una infinitat de pel·lícules, entre elles 'El club de la lluita' (1999), 'El curiós cas de Benjamin Button' (2008) 'Maleïts Bastards' (2009), '12 anys d'esclavitud' (2014) i 'Hi havia una vegada a Hollywood' (2019). Tanmateix, hi va haver un paper que Pitt va acabar rebutjant i que va acabar fent milionari un altre gran actor, Keanu Reeves.

Es tracta de 'Constantine' (2005), film que va ajudar a consagrar Keanu com un dels millors actors de la indústria després de la seva participació en la saga de 'Matrix'. D'acord amb els productors de la pel·lícula, Brad Pitt ja havia arribat a un milionari acord per interpretar John Constantine, ja que ell complia amb els trets físics del personatge del còmic original de DC Comics en què està basada la pel·lícula. Tanmateix, durant la fase de preproducció, el cineasta que s'anava a fer càrrec de la direcció del film va renunciar, per la qual cosa Pitt també va decidir rebutjar la seva participació en aquest projecte. Temps més tard, Francis Lawrence assumeix les regnes de la direcció, elegint Keanu Reeves per protagonitzar 'Constantine'.

Brad Pitt i Keanu Reeves
Brad Pitt i Keanu Reeves

L'any de la seva estrena, 'Constantine' va aconseguir recaptar més de 230 milions de dòlars en taquilla. I encara que no és la pel·lícula més taquillera de l'actor, sí que va aconseguir atorgar-li més reconeixement i fama mundial, a més d'un ingrés superior als 5 milions de dòlars.

Es va acabar l'espera! Keanu Reeves confirma que 'Constantine' tindrà una seqüela

En una entrevista recent amb Total Film, l'actor de 58 anys, va confessar que havia insistit durant molts anys perquè els executius de Warner Bros accedissin a la filmació de 'Constantine 2'. Ara, 17 anys després de la seva estrena mundial, l'actor de 'Matrix' va confirmar que la seqüela d'aquesta pel·lícula és un fet. "No sé si va ser un negoci sense acabar, però definitivament va ser un paper que vaig estimar. I vaig pensar que Francis Lawrence, el director, va fer un gran treball. Jo vaig estimar fer aquest paper, i realment vaig gaudir d'aquesta pel·lícula. Jo estava com (parlant amb veu d'Oliver Twist) 'Puc tenir una mica més?" – va fer broma l'actor. "Vaig estar demanant-ho gairebé tots els anys. Hi era 'Puc, si us plau?' I ells estaven com, 'No, no!", va agregar.

Segons les seves declaracions, Francis Lawrence estarà novament a càrrec de la direcció del film, mentre que el guió i la producció estaran en mans d'Akiva Goldsman i J.J. Abrams, respectivament. Keanu també va indicar que està molt emocionat per interpretar novament John Constantine, un personatge amb la capacitat de comunicar-se amb àngels i dimonis. "És molt emocionant. És gairebé com un parc obert en el qual podem cuinar alguna cosa i jugar, i suposo que sortir del parc i preparar un menjar", va assenyalar l'actor. "Però estic desitjant que arribi, i espero que pugui succeir. No saps com van aquestes coses. Però definitivament faré tot el possible per tractar de fer realitat aquest somni", va afegir.