Des que va sortir a la llum la seva gran actuació en 'The Whale', i ser reconegut per l'acadèmia més important de la indústria cinematogràfica, els Premis Oscar, Brendan Fraser ha estat en la mira de tots i per això volem mostrar-te l'espectacular mansió que tenia l'actor. L'intèrpret de Charlie era propietari d'una al·lucinant i moderna casa ubicada en un atzucac privat sobre un canó en Beverly Hills, que va vendre per 4,5 milions de dòlars. La residència està dissenyada per gaudir de la vida tant a l'interior com a l'exterior, sent aquesta una dels punts forts de la propietat. A les zones exteriors de la part posterior, l'habitatge té una magnífica terrassa i una piscina amb un spa amb cascada, d'acord amb la informació emesa per la revista AD.

D'altra banda, quant a la façana principal, l'habitatge està envoltat de palmeres i segons descriu Foto Casa Life en el seu lloc web, transmet una atmosfera tropical i relaxant. Es pot destacar que la casa, a més, és atapeïda de terrasses i zones a l'aire lliure en les quals l'actor gaudia del bon temps de Califòrnia juntament amb la seva família. Brendan Fraser comptava amb zones d'estar assolellades amb elements indispensables com una barbacoa o una zona chill out. En la part interna, l'acabat de guardonar comptava amb quatre dormitoris i cuatros banys, incloent la suite principal. De la mateixa manera, la mansió disposa de dos garatges, gimnàs, quart per a fotografia i un celler.

Brendan Fraser
Casa de Brendan Fraser

Però, encara que sembla que estem parlant d'un apartament turístic de vacances per totes les meravelles que té la residència, el que més capta l'atenció de tots són les seves parets de vidre de doble altura. La quantitat de finestres que té la casa, que donen al saló, al menjador i les habitacions, contribueixen que l'habitatge sigui molt lluminós i generen una sensació més gran d'amplitud. Finalment, segons el mitjà citat anteriorment, en la segona planta, es troben els dormitoris les vistes a la ciutat, els turons de Califòrnia i l'oceà. Així mateix, des de les estances del pis superior, es pot també accedir a l'exterior. Com dèiem, l'antiga residència de Brendan Fraser és atapeïda de zones a l'aire lliure.

Brendan Fraser, guanyador a Millor Actor

La pel·lícula de Darren Aronofsky va ser la que li va permetre a l'actor ser reconegut per la 95a edició dels Premis Oscar, l'intèrpret es va emocionar des de l'escenari. "Vaig començar en aquest negoci fa més de 30 anys, i les coses no sempre han estat fàcils... vull donar les gràcies per aquest reconeixement perquè no hagués pogut fer-ho sense la resta de l'equip", va celebrar l'intèrpret, que amb aquest premi recupera el seu estatus d'estrella de Hollywood que va perdre fa més de quinze anys. ABC relata que Brendan Fraser interpreta a Charlie en 'La Ballena', un professor de literatura amb obesitat mòrbida que fa classes virtuals amb la càmera apagada, mentre la seva salut empitjora. A més, tot passa mentre intenta recuperar el vincle amb la seva filla adolescent.