Se sent l'emoció, les expectatives i l'electritzant amor per la música en l'aire. Miley Cyrus va començar una nova etapa en la seva trajectòria amb el seu més recent tema. Aquest, que és un primer avenç per al seu àlbum d'estudi Endless Summer Vacation, ja es presumeix com tot un èxit. I com creure el contrari amb semblant veu de mezzosoprano i una creativitat il·limitada per a les lletres? En definitiva, l'artista prepara una bomba per rebentar les llistes de música. Estem segurs que el següent serà una autèntica sorpresa, fins i tot per als més coneixedors.

Amb Flowers, Miley Cyrus s'ha apoderat del top global de totes les plataformes de música. Un nou assoliment significatiu ha estat assolir el primer lloc al Top Global de Spotify, també liderant la llista d'Apple Music i la Billboard Hot 100. A setmanes del seu llançament, la nord-americana continua arrasant a les plataformes. Inclusivament, va aconseguir deixar enrere a Shakira i Bizarrap amb el seu tema 'BZRP Music Sessions #53', d'acord amb la informació proporcionada per CNN. Aquest triomf sembla no tenir final, pel que la nord-americana va camí a rebentar les llistes de música de la manera més inesperada.

"Tan màgic com s'assegui aquest moment, sé que no succeeix per casualitat", era l'inici del seu missatge a Instagram. "Aquesta cançó i el seu èxit representen el poder de vostès! Aquest és el seu moment i és un honor per a mi ser la missatgera. (...) Els estimo. Gratitud", va publicar amb un vídeo de celebració. El cert és que es tracta d'una cançó per ser forta, apoderar, estimar-se a si mateix, ser lliure i, per descomptat, plorar pels records amargs. Coneixent el poder de la seva música, la intèrpret d'Hannah Montana vol regalar-li al seu públic un remix.

Lady Gaga podria aliar-se amb Miley Cyrus per al remix de Flowers

S'especula sobre una col·laboració entre Cyrus i Lady Gaga per interpretar un remix de Flowers. Segons ha publicat l'ASCAP, la filla de Billy Ray Cyrus va registrar una nova edició de la primera cançó d'Endless Summer Vacation amb la intèrpret de Telephone en els crèdits. Aquesta és una idea molt ben pensada i possiblement revolucionària, doncs les artistes tenen estils similars i Gaga podria aportar el toc definitiu per a un tema inoblidable.

Fins als moments, no se sap com participarà la protagonista de 'Nace una estrella' en la nova cançó, encara que serà un remix explosiu d'una manera o una altra. Els amants del pop estan disposats a impulsar un altre rècord Guinness. Encara que hi ha molts rumors, no està clar si es tractarà d'un vers, un pont o si aquesta versió serà barrejada novament. Així com tampoc si és un fet o es tracta d'un malentès. Això sí, molts creuen veure senyals en un postrecent de la novaiorquesa. Per què? Doncs perquè apareix molt feliç sostenint un ram de flors, una cosa que recorda al vers de la cançó: "Puc comprar-me flors". Miley Cyrus rebentarà les llistes de música una altra vegada? Tot sembla indicar que així serà. Les sorpreses són en camí!