Taylor Swift ha llançat oficialment 'Midnights', el seu desè àlbum d'estudi i un dels més esperats de l'any, per la qual cosa la seva tornada a l'escena musical ha estat tan aplaudida pels seus fans que va aconseguir col·lapsar la plataforma de Spotify durant les primeres hores del seu llançament. Aquest fet va causar que milers de persones publiquessin a les seves xarxes socials que no tenien accés a l'esmentada plataforma musical, minuts després que Swift estrenés oficialment tots els temes de la seva última producció discogràfica.

D'acord amb 'Downdetector', un portal digital, que s'encarrega de registrar l'estatus de diverses pàgines web es van veure afectades 7.884 persones a tot el món, que van registrar talls en el seu servei de streaming en Spotify des de la una de la matinada (hora de Nova York). Això va succeir a causa que Spotify va anunciar a través del seu compte oficial de Twitter que ja estava disponible el nou àlbum de Taylor Swift a la plataforma, provocant que milers de persones intentessin ingressar simultàniament en els seus comptes de streaming per poder ser un dels primers fans en escoltar el nou de Taylor. No obstant això, Spotify no va poder proveir la gran demanda d'usuaris que volia tenir accés al nou contingut de la cantant, pel que la pàgina va col·lapsar.

D'aquesta manera, no hi ha dubte que aquest llançament musical serà l'inici d'una nova temporada d'èxits per a la intèrpret de temes com a 'Love Story' i 'Don't Blame Me', ja que el col·lapse de la plataforma musical més important del moment només pot significar una cosa: nous temes en la posició número 1 del rànquing global.

No obstant això, aquesta no és la primera vegada que una plataforma té problemes per proveir la demanda d'usuaris després d'un llançament mundial. El mes d'agost passat, HBO Max va col·lapsar totalment a causa de l'estrena de la sèrie 'La Casa del Drac', una preqüela basada en la història de 'Joc de Trons'. Així mateix, Netflix va registrar més de 14.000 talls després de l'estrena dels capítols finals de la quarta temporada de 'Stranger Things'.

En què es va inspirar Taylor Swift en el seu últim àlbum?

A través del seu compte d'Instagram, la cantant va publicar els detalls del seu nou àlbum, uns dies abans del seu llançament, en escriure una poètica ressenya en la que revelava que s'havia inspirat en l'insomni de la mitjanit per escriure les 13 cançons de 'Midnights', una d'elles interpretada amb Lana del Rey.

"Aquesta és una col·lecció de música escrita enmig de la nit, un viatge a través de terrors i dolços somnis. Els pisos que caminem i els dimonis a qui ens enfrontem. Per a tots els que hem donat tornades i tornades i va decidir mantenir les llanternes enceses i anar a buscar, amb l'esperança de què només potser, quan el rellotge doni les dotze... Ens trobarem amb nosaltres mateixos.", va escriure.

Fins al moment, el vídeo oficial del tema 'anti Hero' d'aquest nou àlbum ja compta amb gairebé 4 milions de reproduccions al seu canal de Youtube.