Són molts els factors que poden mesurar l'icònic que és un artista. Entre tants elements, els trets físics i l'estil et poden fer recordar de manera immediata. Per exemple, Cher és distingida per la seva llarga cabellera llisa de tonalitat negre brillant, en tant que Madonna per la seva ja inexistent diastema, i Ariana Grande és la propietària del ponytail. Aquest últim és un pentinat que ha portat pràcticament des que va iniciar la seva carrera musical. Tanmateix, sembla que el 2023 serà un any de canvis, així que l'artista va acabar amb la seva cua i ara llueix un nou look.

Ariana Grande, després de tants anys de fer història, va prendre la decisió d'acabar amb la seva emblemàtica cua. Potser és una mesura temporal, encara que el seu nou estil el senti fenomenal. S'ha reinventat, ja que va aparèixer amb un semi recollit i serrell a joc. Consisteix a recollir part del cabell i crear una il·lusió amb volum, mentre la resta cau llis al seu voltant i està acompanyada per un serrell llarg i despuntada. Un aspecte que recorda poderosament a Jackie Kennedy, encara que amb certes diferències. El cabell de la cantant és més extens i les puntes del mateix no acaben tan pronunciades com les de la primera dama.

Aquest estil retro dels setanta va quedar evidenciat en una de les últimes publicacions de R.e.m beauty, la seva empresa de cosmètics. Tanmateix, molts es van adonar que es tractava d'una fotografia d'abans. En l'actualitat, la intèrpret de Safety Net porta la cabellera més clara. D'un to platinat, encara amb el serrell i sense tornar a la seva usual cua de cavall. En una recent campanya per promocionar el seu perfum, es va deixar veure amb dues cues i una bandana. Vols saber una dada interessant sobre el seu cabell? No deixis de llegir.

Per què Ariana Grande sempre va utilitzar una cua?

Ella mateixa, en un post de Facebook el 2014, va revelar la veritable raó per la qual portava gairebé tot el temps aquest pentinat tan característic. Va començar dient que no deixava de rebre missatges i insinuacions molestes sobre tenir reiterativament aquest look. Per aquesta raó, hauria hagut d'exposar la realitat. Va retrocedir en el temps per recordar que durant quatre anys va haver de fer la sèrie de Sam & Cat, per a la qual el seu personatge tenia la cabellera vermella. Això implicava tenyir-se cada dues setmanes per mantenir la intensitat requerida.

"Com suposareu, allò va destrossar completament el meu cabell", narrava l'originària de Florida. "Ara soc castanya i ús extensions, però opto per la cua de cavall perquè el meu cabell real està trencat i es veu absurd quan el deixo solt", completava la seva explicació en aquest llavors. També, conscient que podrien comentar suggerint l'ús de perruques, va deixar clar que no se li veuen bé. El ponytail, per molt repetit que fora, era el que la feia sentir còmoda i el més pràctic que va aconseguir trobar. Per acomiadar-se, l'actriu deia que li donessin un descans o simplement no miressin la seva cabellera.

El color vermell cirera que va utilitzar Ariana Grande en les seves primeres incursions a la pantalla petita representa una etapa. El curiós és que no va ser fins que va provar la cua que va fer veritablement història.