Els primers episodis de la molt esperada sèrie documental sobre els ducs de Sussex, Harry i Meghan ja es van estrenar a Netflix. El fet ha causat emoció per a molts dels seus seguidors i per a la corona britànica, encara que per a aquesta última no ha estat de bona manera. De fet, es diu que Kate Middleton també està en la mira de la parella, tal com mostra el tràiler publicat fa uns dies enrere.

El documental estrenat recentment revela part dels moments íntims de la relació. Però, a més, també es pot observar que el material audiovisual pretén mostrar més sobre la seva experiència amb la família reial, els protocols als quals Meghan Markle va ser sotmesa, i la seva relació amb el príncep William i la seva esposa, Kate Middleton. En aquest sentit, Harry durant un dels capítols va manifestar: "Ningú no veu el que succeeix. Vaig haver de fer tot el possible per protegir la meva família". Això ho va dir, just abans que es revelessin els rostres del seu germà i la seva cunyada en pantalla. Per la qual cosa s'esperen unes revelacions poc favorables per als prínceps de Gal·les.

D'acord amb l'autor de la biografia de Kate Middleton, Bertrand Meyer-Stabley, l'esposa del fill gran de Lady Di té temor d'una possible bomba nuclear que pugui llançar Markle sobre ella. "L'únic que tem l'esposa de William de la seva cunyada és aquest diari que va portar la duquessa de Sussex durant els divuit mesos que van estar a Anglaterra abans de partir als Estats Units (EUA)", va explicar el biògraf.

La informació publicada podria afectar negativament i avergonyir la princesa de Gal·les en un dels seus moments més importants de la seva carrera. De fet, el projecte de Netflix podria perjudicar la visita de Middleton als EUA.

Què ha revelat fins ara el documental de Meghan i Harry?

La parella va comptar moltes de les seves experiències, des de com es van conèixer a través de les xarxes socials fins al dolor i sofriment a què s'exposen les dones que es casen amb membres de la família reial. "Meg i jo ens vam conèixer a través d'Instagram. Estava 'scrolleant' pel meu feed. Una amiga tenia aquest vídeo en el qual les dues tenien un filtre com de Snapchat... com orelles de gos". Harry va manifestar: "Jo vaig dir, qui és aquesta?". Per la seva part, la duquessa de Sussex va dir que en aquest llavors va revisar el feed del seu ara espòs abans d'intercanviar els números telefònics.

Els ducs també van relatar com va ser la seva primera cita a Soho, Londres. En aquest context Makle va explicar que Harry va arribar tard. Meghan va dir: "Vas arribar tard, i jo no podia entendre-ho. Mentrestant m'enviava missatges de text que deien: 'Estic en un embús de trànsit, ho sento molt'". Mentre que Harry va recordar: "Estava en pànic, anava a embogir. Vaig començar a suar". Sense saber el que passava, Meghan va començar a dubtar que la cita funcionés, ja que va pensar que Harry podria tenir un "ego", ressenya CNN en la seva pàgina web. Però quan finalment va aparèixer, es va disculpar profusament, el que Meghan va descriure com a "dolç", i va agregar: "Estaves tan avergonyit".