El Hormiguero es prepara per rebre ja els seus nous convidats d'aquesta setmana, i és que, en aquesta ocasió, el format de l'access prime time d'Antena 3 ha revelat que del dilluns 7 al dijous 10 de novembre seran cinc rostres coneguts del panorama espanyol els que passaran pel programa de Pablo Motos i les formigues Trancas i Barrancas. Seran quatre actors i actrius que ja triomfen en la pantalla gran i les sèries, així com una cantant i compositora que ja s'ha consagrat com una veu més que reconeguda del pop i folk actual. A continuació, t'expliquem tot sobre Rozalén, l'actriu d'Élite Valentina Zenere i la resta de convidats d'aquesta setmana a El Hormiguero.

📺 Laura Sánchez, Juan Duyos i més: descobreix els convidats del 'Pasapalabra' d'avui!
 

Qui són els convidats de 'El Hormiguero' d'aquesta setmana (del 7 al 10 de novembre)

Els convidats d'aquesta setmana d'El Hormiguero arriben després d'una de prèvia carregada de visites al programa de Pablo Motos que no van deixar ningú indiferente. Del 7 al 10 de novembre i després del pas de l'actriu Mina El Hammani, l'actor José Sacristán, la cantant i ballarina Lola Índigo i l'arxiconegut DJ David Guetta que triomfa a tot el món, les formigues Trancas i Barrancas tindran el plaer de divertir-se amb una visita doble dels actors Ricardo Gómez i Claudia Salas dilluns, l'actriu argentina Valentina Zenere, l'actor gallec Luis Zahera dimecres i tancarà setmana dijous la cantant i compositora Rozalén. A continuació, t'expliquem els motius de la seva visita i quins són els projectes que presentaran.

Els actors Ricardo Gómez i Claudia Salas dilluns

La setmana arrencarà dilluns 7 amb una visita actoral per partida doble. Seran els madrilenys Ricardo Gómez i Claudia Salas els que s'asseuran al costat de Pablo Motos i ho fan amb un motiu de pes, i és que el pròxim 13 de novembre estrenen a Atresplayer Premium, la plataforma de 'streaming' de la corporació, una nova sèrie original creada per Borja Soler i Roberto Martín. Es tracta de La Ruta, ambientada directament en la dècada dels 90 i la mal anomenada "ruta del Bakalao" valenciana en la qual els espectadors acompanyaran Gómez i Sales juntament amb Álex Monner, Elisabet Casanovas i Borja Soler en un viatge que marcarà qui seran en la seva maduresa.

Dimarts arriba la nouvinguda d''Élite' Valentina Zenere

Era el mes d'abril passat quan Élite ens convidava a conèixer Isadora, un nou personatge de la ficció adolescent de l'exitosa sèrie de Netflix interpretat per Valentina Zenere. L'argentina vindrà "a divertir-se" a El Hormiguero per primera vegada el dimarts 8 i ho fa amb un projecte de pes sota la màniga, i és que els alumnes de l'exclusiu institut privat de Las Encinas tornen molt aviat a la plataforma d''streaming'. Serà el pròxim 18 de novembre quan s'estreni la sisena temporada del drama juvenil que ha aixecat tota mena de crítiques i lloances per part dels usuaris.

Una altra visita actoral dimecres: Luis Zahera presenta pel·lícula

I en la mateixa tònica, l'actor gallec Luis Lahera visitarà el dimecres 9 el programa de Pablo Motos amb motiu de la presentació de la nova pel·lícula dirigida de Rodrigo Sorogoyen en què participa. As bestas és 'thriller' rural arribarà als cinemes el divendres 11 de novembre i explica la història d'una parella de francesos que decideix instal·lar-se en un llogaret de Galícia per connectar amb la naturalesa. Allà, començaran a tenir conflictes amb la gent de la zona i el que al principi semblessin picabaralles veïnals a l'ús acabaran per convertir-se en situacions hostils i fins i tot violència. La cinta està gravada en gallec, francès i castellà.

Dijous, la cantant Rozalén

La setmana la tancarà Rozalén. Serà el dijous 10 quan la cantautora i compositora d'Albacete es passarà "a divertir-se" amb les formigues a tall de prèvia del llançament del seu nou àlbum d'estudi, Matriz, que surt a la venda l'endemà. Aquest és el cinquè disc de la cantant, que ja s'ha consagrat com una de les veus espanyoles més importants del pop i el folk després de l'èxit de cançons com 80 veces, Girasoles, l'himne feminista La puerta violeta i un dels temes de la passada quarantena: Aves engabiadas. A més, Rozalén aprofitarà la seva visita al programa per promocionar també la seva imminent gira de presentació del disc.