Finalment, després de diversos anys de batalles legals, escàndols i revelacions, Johnny Depp i Amber Heard han arribat a un acord, posant-li fi a aquesta llarga temporada de judicis. Ha estat la mateixa actriu d'Aquaman' qui va anunciar la notícia que el seu equip legal havia arribat a un acord amb els advocats del seu exmarit després d'haver estat declarada culpable d'haver difamat l'actor en acusar-lo de violència de gènere i violació.

"Després de molta deliberació, he pres la molt difícil decisió d'arribar a un acord en el cas de difamació presentat contra mi pel meu exmarit a Virgínia", va començar explicant Heard en una àmplia nota publicada en el seu perfil d'Instagram, la seva primera publicació des de fa 6 mesos. "La difamació que he enfrontat a les xarxes socials és una versió ampliada de les formes en què les dones són revictimitzades quan es presenten. Ara finalment tinc l'oportunitat d'emancipar-me d'una cosa que vaig intentar deixar fa més de sis anys i de fer-ho en termes que puc acceptar", va indicar l'actriu. "No he fet cap concessió. No hi ha restriccions ni mordasses respecte a la meva veu en el futur", va agregar l'estrella de 'La Liga de la Justicia'.

Encara que l'actriu va apel·lar la decisió del jurat fa tan sols unes setmanes, al·legant inconsistències i errors durant el judici, finalment va prendre la decisió de deixar enrere aquest episodi en la seva vida, encara que va continuar assenyalant a Depp com el seu agressor i va acusar al sistema legal dels Estats Units de no haver-la protegit i d'haver sucumbit davant del poder mediàtic i la popularitat del seu exmarit, defensant el sistema legal del Regne Unit en el qual sí que va sortir victoriosa el 2020.

"Durant massa anys he estat engabiada en un procés legal ardu i costós, que s'ha mostrat incapaç de protegir-me a mi i al meu dret a la llibertat d'expressió. No puc permetre'm arriscar-me a una factura impossible, una que no és només financera sinó també psicològica, física i emocional", va dir Heard. L'actriu va afirmar que va haver d'enfrontar-se a una infinitat d'humiliacions per part dels seus detractors des que es publiquessin algunes proves que contradeien les seves declaracions prèvies. I encara que continua presentant-se com una víctima que va acabar en fallida per defensar la seva veritat, el cert és que amb aquest acord econòmic només haurà de pagar 1 milió dels 10 milions de dòlars que li devia a Depp com a part de la seva sentència de culpabilitat.

Johnny Depp llança una indirecta contra Amber Heard

Després de la publicació del comentari d'Amber Heard, l'equip legal de l'actor de 'Piratas del Caribe' també va publicar un comunicat per assenyalar que aquest acord no canvia "la decisió del jurat" en favor de Depp. I a més, han fet especial èmfasi en què l'actor s'ha compromès a donar aquest milió de dòlars a una organització benèfica "de veritat", llançant-li una indirecta la seva exdona, que va mentir sota jurament quan va afirmar que havia donat els diners rebuts després del seu divorci a diferents fundacions sense finalitats lucratives.