Després de l'escàndol pel judici que va perdre contra el seu exespòs Johnny Depp, ara l'actriu Amber Heard sembla que està buscant allunyar-se de l'exposició mediàtica i per a això ha decidit desaparèixer del món a Espanya. La protagonista d''Aquaman' va trobar refugi a Mallorca i es va mudar amb la seva filla i amb la seva parella, mentre va canviar d'identitat per mantenir-se protegida dels mitjans.

L'actriu va decidir romandre sota un nou perfil amb el nom Martha Jane Cannary, amb el qual prefereix anomenar-se ara. Va llogar una casa al municipi rural Costitx. L'immoble és propietat de la família de Maria Antònia Munar que va ser presidenta del Consell de Mallorca, i que va resultar condemnada el 2013 a onze anys de presó per corrupció. Durant els primers dies del mes d'octubre es va donar a conèixer la mudança d'Amber Heard a Mallorca on se la va veure passejant amb la seva filla Oonagh Paige, que acaba de fer un any i va néixer a través d'un ventre de lloguer, va revelar el portal TMZ.

Veïns han revelat a mitjans locals que han vist l'actriu en parcs i platges, acompanyada de la seva filla, molt contenta i relaxada. "L'he tingut al costat un parell de vegades, però no sabia qui era fins que m'ho van dir. Va molt normal pel carrer i no s'amaga en cap moment", va assegurar un habitant de la zona a 'El Pais'. Amber Heard també ha estat vista amb la directora de fotografia Bianca Butti, amb qui manté una relació des de l'any 2020. L'actriu s'ha integrat fàcilment a Mallorca perquè parla perfectament espanyol. En imatges publicades a les xarxes socials l'actriu va ser fotografiada amb un top negre i pantalons blancs, amb el cabell solt i sense maquillatge. Es veia somrient i fresca passejant la petita Oonagh Paige, en un parc de jocs, amb gronxadors i tobogans.

Després de les dificultats legals i econòmiques a què s'enfronta després del judici contra el seu exespòs, Amber Heard va optar per unes merescudes vacances, ja que encara no se sap si només està passant uns dies a Espanya o realment es quedarà a viure a Mallorca. L'actriu va dir que s'allunyaria de l'actuació per enfocar-se al seu paper de mare, i sembla estar complint la seva paraula, sobretot després que la seva carrera professional quedés paralitzada, ja que no va ser convocada per a noves produccions, més enllà dels títols que té pendents d'estrena: 'Aquaman' i 'En llamas'.

Johnny Depp va demandar Amber Heard per 50 milions de dòlars i va negar totes les acusacions d'abús; mentre que Amber va contrademandar per 100 milions de dòlars, al·legant que ell va crear una "campanya de desprestigi" contra ella i la va titllar de mentidera. Després d'un llarg procés el jutge va determinar que el protagonista de 'Piratas del Caribe' sigui recompensat amb 15 milions de dòlars per part de l'actriu, mentre que l'actor haurà d'abonar a la seva exparella 2 milions de dòlars, per la contrademanda que ella li va iniciar.