En els últims anys, Karol G s'ha convertit en una de les cantants més d'èxit a nivell mundial. Lluny de representar només l'escena urbana, la intèrpret colombiana ha aconseguit posicionar-se al top global dels llistats més importants del món com 'Billboard' i 'Spotify'. A causa de la seva gran projecció internacional, els productors de 'Aquaman 2' li van oferir un important paper a Karol G perquè s'integrés a l'elenc del segon lliurament de la franquícia de DC Comics. Tanmateix, la intèrpret de 'Provenza' tenia un motiu de pes per rebutjar l'oferta, per la qual cosa no la veurem a la gran pantalla juntament amb Jason Momoa.

Fa tan sols uns dies, la cantant colombiana va sorprendre tots els internautes, després de revelar en una entrevista amb 'Molusco TV' que li havien ofert un important paper en la seqüela d'Aquaman, pel·lícula que s'ha vist embolicada en una infinitat de polèmiques per la participació d'Amber Heard com 'Mera', la parella sentimental del famós superheroi, després d'haver perdut en el judici per difamació contra Johnny Depp.

En l'entrevista, Karol G va explicar que els productors de la pel·lícula, que finalment serà estrenada el 2023, li van fer una oferta perquè interpretés un dels personatges antagònics del film, convertint-se en 'la dolenta' de la pel·lícula. Tanmateix, malgrat tota la il·lusió que tenia per formar part d'una important producció de Hollywood, la cantant va decidir rebutjar l'oferta per prioritzar la seva carrera musical, ja que havia de deixar tots els seus projectes, gires i llançaments durant més de vuit mesos, una cosa a què ella no estava disposada.

"A mi em van oferir un paper per a la pel·lícula d'Aquaman, un paper súper chimba (bo), però el compromís era tan gran que em donava ensurt deixar anar la música. Havia de deixar de fer música per vuit mesos, i primer el primer, la meva música és en aquest moment el més primordial en la meva vida. Per això vaig haver de rebutjar el paper", va indicar en l'entrevista.

Segons el testimoni de l'artista, la proposta va arribar quan estava realitzant una sèrie de concert per la seva gira internacional 'Bichota Tour', el passat mes de juny de 2021, uns mesos abans de presentar-se al Festival de Coachella 2022, una cosa que no hagués succeït d'haver acceptat el paper de brivall en 'Aquaman 2'. "Mira el meu any passat com va ser. Vaig agrair infinitament, el paper era retop, m'encantava (...)"Ho vaig agrair eternament perquè sempre he volgut ser la dolenta d'una pel·lícula, però un ha de tenir els objectius clars", va afegir Karol G

Karol G no apareixerà en 'Aquaman 2', però sí en una nova sèrie de Netflix

Malgrat haver rebutjat l'oferta dels executius de DC Comics, l'actriu sí ha volgut experimentar amb l'actuació en integrar-se a l'elenc de 'Griselda', una nova sèrie de Netflix, protagonitzada per Sofía Vergara, que explicarà la història de Griselda Blanco, una dona que va ser coneguda a Colòmbia per ser una de les més temudes criminals i traficants de drogues al costat de Pablo Escobar.