Fa cinc mesos, la imatge de Johnny Depp en els tribunals de Virgínia als Estats Units es va viralitzar a totes les xarxes socials i en els mitjans de comunicació. Amb un look sobri, cabellera recollida a una cua, barba, i diversos vestits que contrastava amb els seus cridaners anells a les seves mans tatuades, el protagonista de 'Piratas del Caribe' es va defensar de les acusacions de la seva exdona, Amber Heard, en el judici per difamació que va acabar guanyant al mes de juny passat. Ara, el polifacètic actor s'ha deixat veure pels carrers de Nova York amb un impressionant canvi d'imatge que ha aconseguit sol amb afaitar-se.

Des que va acabar el mediàtic judici, Depp s'ha enfocat en gaudir de l'afecte dels seus fans i s'ha proposat de seguir endavant amb un dels seus somnis d'adolescent, convertir-se en un d'èxit exponent del rock. Per a això, l'intèrpret de 'Jack Sparrow va decidir presentar-se en una sèrie de concerts i llançar un àlbum al costat del guitarrista anglès de blues i rock, Jeff Beck. Va ser en una de les seves últimes presentacions en el Capital Theatre de Port Chester, en la Gran Illa, en el qual l'icònic actor va sorprendre els seus fans amb el seu nou look: sense barba, amb el cabell més llarg i amb menys canes, i amb uns quants quilos de més. Per complementar la seva nova imatge, l'actor va triar una gorra cridanera i unes ulleres de sol en color blau, per sortir a firmar autògrafs i prendre algunes selfies amb els seus fans als afores del teatre.

Johnny Depp
Johnny Depp

D'aquesta manera, Depp ha demostrat que no necessita cap tractament estètic invasiu com el bòtox o la infiltració d'àcid hialurònic a la seva pell per canviar radicalment la seva imatge. Tan sols amb una maquineta d'afaitar i un bany de color al cabell, l'actor ha pogut superar el Photoshop, encara que moltes persones han afirmat a les xarxes socials que a l'actor que se li va ser una mica la mà amb el canvi, ja que ara s'assembla més a Ozzy Osbourne que a ell mateix. Tanmateix, els seus defensors asseguren que es veu formidable amb el seu nou estil, i fins i tot s'ha tret 10 anys de la cara en afaitar-se completament la barba i el bigoti.

Johnny Depp s'estaria donant una nova oportunitat en l'amor

Després de la seva polèmica separació amb Amber Heard, l'actor de pel·lícules com 'Eduardo Manostijeras' i 'Charlie i la fábrica de chocolate' s'ha mantingut lluny dels romanços. Tanmateix, tot sembla indicar que ha decidit donar-se una nova oportunitat en l'amor en començar una relació amb l'advocada Joelle Rich, que va ser una de les seves advocades defensores en el judici per difamació contra el mig 'The Sun' el 2018. Segons la revista 'People' i 'Fox News' aquesta relació no seria totalment exclusiva i tampoc una cosa molt seriosa pels moments, ja que l'advocada actualment s'està divorciant del seu espòs i pare dels seus dos fills.