Joel Joan, com tots els actors del país, es va topar amb la pandèmia del coronavirus quan estava triomfant als teatres amb l'obra Escape Room. Com tothom, però, va fer el que toca, confinament a casa amb la família per evitar que es propagui més del que ja ho està fent. 

plats bruts

TV3

Una de les millors coses que es poden fer aquests dies que ens toca quedar-nos amb els nostres tancats a casa és tornar a veure la millor sit com catalana de la història, aquell Plats Bruts inoblidable que es va emetre a TV3 fa una pila d'anys i que ara està tornant a emetre amb molt d'èxit 8TV. Això pel que fa a oci. Pel que fa a ajudar en aquesta crisi sanitària, a banda de seguir les prescripcions de les autoritats, una bona mesura és aportar el petit granet de sorra que pugui cadascú. Joan, molt conscienciat en aquesta qüestió, retuiteja sempre que pot les peticions de material que fan diferents organitzacions.

joel joan

Però a més, ha gravat un vídeo meravellós al costat de les seves tres filles, la gran, fruit de la seva relació amb l'actriu Mònica Glaenzel i les dues petites que ha tingut amb la seva companya actual des de fa molt de temps, la també actriu Anna Sahun. Tots quatre, amb un somriure que et desarma, les nenes amb uns cartells il·lustratius, demanen "fer córrer els donatius" i "lluitar contra el COVID-19" gràcies a donacions solidàries: "Entre tots junts, ens en sortirem... Viscaaaa!!":

Joel Joan, tot un crack, i no només per la magnífica sèrie que es va veure fa poc on s'autoparodiava. I les seves filles, tres cracks més. Bravo. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat