Aquests darrers dies els genials Marc Giró i Sílvia Abril han coincidit dues vegades de cara al públic. Una, amb motiu del recent Dia Mundial de la Ràdio, quan en el marc de 'Radiofònics' a la llibreria Ona de Barcelona es va gravar una edició especial d'un exitós podcast, La ronda perversa, conduït pel David Balaguer, on es posen a prova diferents VIPS que han de respondre diverses preguntes sobre 'perversions' íntimes'. Allà, per exemple, vam sentir el presentador confessant que la seva primera vegada al llit va ser amb un italià en un hotel de Sitges i que una altra vegada, un "quinqui" li va proposar fer una "lluvia dorada" que no va acabar de sortir bé. Quan Giró ho estava recordant, li va venir al cap servidor i En Blau, i va reaccionar així de meravellós, i a qui s'hi va sumar la Sílvia:

"És que ets molt pesat, Dario!", diu l'actriu, sorneguera. "Jo he anat a la perruqueria a tallar-me el cabell i m'ho he trobat a ElNacional.cat!". Doncs ara, estimada Sílvia, no parlaré dels teus cabells, però sí de les teves celles. I és que dies després d'aquesta trobada, el Marc i ella van tornar a coincidir. Ara, al genial Late xou que presenta Giró a TVE:

Tots dos, com era d'esperar, han tingut una conversa deliciosa i han regalat moments hilarants, com per exemple, quan li van proposar a la intèrpret que analitzés diferents tipus de merdes o quan va imitar de manera sublim la Susanna Griso:

També, evidentment, van parlar de l'imprescindible llibre que ha escrit la Sílvia Abril i que et fa pixar de riure, Pérdidas de risa. Historias de una mujer imperfecta:

llibre abril
 

"En el libro cuento mis miserias, mis mierdas que digo yo". Ella diu que és una dona imperfecta, però per nosaltres és perfecta. Fins i tot, ho és per haver tingut un TOC que no havíem sentit mai de la vida. La Sílvia li confessa al Marc què feia quan era petita amb la seva cara i el presentador al·lucina: "¿¿Cómo??"... "De pequeña me arranqué todas las cejas. Yo tenía un TOC: yo sentía placer cuando me arrancaba las cejas y veía caer los pelitos sobre el papel blanco. ¡Me quedé sin cejas! Yo tengo fotografías con 10 u 11 años en bodas de familiares, que parezco un monstruo. Si ya no he sido nunca demasiado agraciada, añádele sin cejas. Mi madre me hizo unas manoplas y por las noches me las ataba con cinta".

Sensacional. Des d'En Blau demanem a la Sílvia que publiqui la imatge d'ella així. Tot i que no estem gens d'acord amb ella quan diu que "yo no he sido nunca demasiado agraciada", perquè la Sílvia és, senzillament, meravellosa. I sí, si torna a anar a la perruqueria, peça al canto, això sí, amb tot el carinyo.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!