No hi ha parella més ben avinguda, més perfecta, més feta l'un per l'altre, que s'estimi més i que emocioni més que la que formen l'Andreu Buenafuente i la Sílvia Abril. El presentador de Reus i l'actriu de Mataró ja fa anys que van decidir unir les seves vides després de treballar junts molt de temps i de que sorgís la flama de l'amor en un plató de televisió, ni més ni menys que mentre ella tenia un aspecte peculiar, per dir-ho suaument, mentre estava caracteritzada de 'La niña de Shreck': "Quan estava fent el número es va aixecar la faldilla i em va mirar amb cara de Silvia, no de Niña de Shrek. Ningú no es va adonar, però jo sí. Després parlem molt... Vam anar a casa. Li vaig dir que ens hauríem de fer un petó ja. I aquest va ser el moment en què comencem a sortir", recordava ell fa poc.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)

A partir d'aquell moment, l'amor es va instal·lar a cals Buenafuente-Abril i mai més no ha marxat d'allà, sinó tot el contrari. Cada dia ha anat a més. I més, ara que des de fa uns anys a casa són tres, amb el seu tresor, la seva filla Joana. Des que l'Andreu i la Sílvia són parella, no hi ha dia que no es dediquin afalacs, es diguin paraules boniques, s'elogien mútuament i enamorin als seus seguidors a xarxes amb dedicatòries, fotos i frases que toquen la fibra del personal i arriben a l'ànima. Passejar-se pels seus respectius comptes a la xarxa és un festival de petons, abraçades, mirades brillant de felicitat i amor i devoció total de l'un per l'altre. I com a mostra, un botó. Només cal posar com a exemple què li va dir la Sílvia a l'Andreu en un aniversari de casament: "així m’estaria la vida amb tu però ho trobo poc pràctic jajajajajajjajajaja. T’estimo i agafats de la mà o de la boca vull seguir els meus dies amb tu, q l’amor i el q va fer l’univers amb tu i amb mi ens porti felicitat d’aquesta, de la bona, tot el rato. VISCA L’AMOR!!!!!". Brutal.

Com es veu, en la seva relació, una de les coses bàsiques és l'humor. Però també el carinyo, l'amor i les paraules boniques. Si un dia de cada dia, si un dia qualsevol de l'any, ja es regalen mútuament publicacions i frases com aquestes, imaginin què han de fer en alguna data assenyalada com avui. Perquè aquest dimecres 24 de gener l'Andreu fa anys. Bufa 59 espelmes. I evidentment, qui no ha faltat a la cita, publicant imatges del dia i de la seva vida en comú, ha estat la seva parella, una Sílvia que ens ha fet plorar: "PER MOOOOOOLTS ANYS AMOOOOOOR!!!! T’estimo fins a l’infinit":

abril2
 
abril1
 
abril3
 

Ens sumem a les felicitacions a l'Andreu. Per molts anys. Andreu i Sílvia, meravellosos.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!