No ens cansarem mai de dir, des d'En Blau, que el Marc Giró és inimitable, un dels presentadors més autèntics, diferents, esbojarrats, divertits, genials i bona gent que tenim a Catalunya. El flamant Premi Nacional de Comunicació i Premi Ondas sap que aquest és el seu moment, i s'ho ha guanyat a pols. Actualment el podem gaudir esvalotant el personal, especialment el Toni Cruanyes, a l'Està passant de TV3, però tampoc se'l poden perdre cada dia de dilluns a divendres a RAC1, al programa Vostè primer als migdies o cada dilluns a la nit al Late Xou de TVE, on aquesta setmana rebrà a un altre monstre de la televisió, la grandíssima Sílvia Abril. Estan avisats.

Servidor té la sort d'haver-lo conegut ja fa una pila d'anys, un llunyà 1997, quan vam coincidir al mític Les 1000 i una del Jordi González i ja se li albirava un futur extraordinari davant de càmeres. En aquella època, a la qual corresponen aquestes imatges, el bo d'en Giró tenia 23 anyets, aspecte de bon nen i cara de no haver trencat mai un plat.

marc giro tv3
Marc Giró a 'Les 1000 i una', any 1997 / TV3

Ara continua tenint la mateixa cara, però després de sentir-lo parlar i especialment, després de veure com se li posen els ulls quan veu al davant algú que l'enlluerna per la seva bellesa, ningú es pensa que no hagi trencat mai un plat. Vaja, que de feina, n'ha fet. El que desconeixíem d'ell és quina va ser la seva primera vegada, el primer cop que el Marc va tenir una experiència eròtico-festiva, anys abans del seu debut a l'esmentat programa de Jordi González aquell llunyà estiu de 1997. I el Marc, al que li agrada parlar i que no es talla, ha estat ell mateix qui ho ha revelat en una aparició sensacional a un dels podcast més exitosos del moment, La ronda perversa, conduït pel David Balaguer, on es posen a prova diferents VIPS que han de respondre sense embuts a preguntes íntimes, contestar diverses preguntes sobre 'perversions' íntimes, on hi tenen cabuda les intimitats de caire més picant, però no només, ja que també s'hi poden trobar plaers culpables, sentiments com l'enveja i un llarg etcètera.

giro ronda perversa
Marc Giró i Sílvia Abril al podcast 'La ronda perversa' Foto: Radiofònics / Roger Recasens
giro ronda perversa3
Marc Giró al podcast 'La ronda perversa' Foto: Radiofònics / Roger Recasens

Amb motiu del recent Dia Mundial de la Ràdio, s'ha gravat una edició especial en el marc de 'Radiofònics' a la llibreria Ona de Barcelona on els convidats eren precisament l'entrevistador i l'entrevistada d'aquest dilluns al Late xou, el Marc Giró i la Sílvia Abril. I els hi pregunten per algun "lloc o situació sucosa, sòrdida, luxuriosa, morbosa, picant". Ell reconeix que "quan sortia, sortia. Si la cosa no desembocava en llocs sòrdids, fins que no el trobava, no parava. Tinc por que si contesto, et comencis a tocar i t'excitis", diu el Marc sorneguer, que comença a embalar-se i confessa quan i on va ser la seva primera vegada: "Jo estiuejava a Sitges i vaig dir: 'Jo avui em trec la virginitat de sobre'... Va anar com el cul, nunca mejor dicho, però em vaig quedar relaxat, em pesava". Moment en que recorda que Elnacional.cat modera aquesta conversa i col·labora en l'acte: "Ara que no em vingui el Dario Porras amb 'Perd la virginitat amb un italià en un hotel romàntic de Sitges'"... Com em coneix. Doncs dit i fet.

giro ronda perversa2
Marc Giró i Sílvia Abril al podcast 'La ronda perversa' / Foto: Radiofònics / Roger Recasens

"Va ser amb un italià i vaig pensar: 'Ui... jo aquí he d'aprendreeeee... No la vull oblidar perquè em recorda com no s'havia de fer. Jo és que tinc una sèrie de catàlegs de 'mals polvos'". Sensacional.

No ha estat l'única confessió sucosa que ha fet el Marc. Després ha anat més enllà: "Una vegada em vaig lligar un quinqui que volia practicar una 'lluvia dorada'", diu com si res. "Darío, et vaig a dir una cosa: '¡No, eh! ¡Que ets molt pesat!'"... Però ell sap que ja és massa tard i no pot evitar explicar què va passar: "A casa dels meus pares estaven fent obres, tot de paletes entrant i sortint amb sacs. I hi havia un quinqui amb xandall i em va fer aquella pregunta. I jo: 'Pues, no sé ara'... Vam intentar posar-ho en pràctica, però no explicaré com va acabar, perquè la cosa té una tècnica, i jo: '¿Tú estás seguro que esto lo podrás llevar a cabo?'. És real total". La Sílvia vol saber com va acabar la cosa. I el Marc: "Li vaig dir: 'Bueno, Jose'... no va poder ser", i és que el quinqui no acabava de tenir pixera. Intervenció magistral de la Sílvia: "I obrir l'aixeta? Ara no ho podries fer, però abans, sí". I el Marc remata llançant un missatge: "Jose, si me estás viendo, mis padres todavía viven en aquella casa. Llámame y terminamos la faena".

Marc Giró, una vegada més, meravellós. Però, amb tot el carinyo, si el tal 'Jose' et truca i acabeu la faena, fes-nos-ho saber, que els lectors de l'En Blau t'ho agrairan.

giro ronda perversa5
Marc Giró i Sílvia Abril al podcast 'La ronda perversa' Foto: Radiofònics / Roger Recasens
giro ronda perversa4
Marc Giró i Sílvia Abril al podcast 'La ronda perversa' Foto: Radiofònics / Roger Recasens

Pots veure la deliciosa intervenció sencera aquí:

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!