Per complicat que sembli, la ruptura sentimental de Gerard Piqué no és la fi del món per a Shakira. Sí, la separació no és un tema agradable, hi ha molt de soroll al seu voltant i el que està en joc és la felicitat, la tranquil·litat i el futur dels fills de la parella, en Milan i en Sasha. Però és que a més a més la cantant ha hagut d'enfrontar-se a un problema inesperat, greu i colpidor: l'estat de salut del seu pare, William Mebarak, de 90 anys. Fa un parell de setmanes, amb l'enrenou del cas a punt d'esclatar mediàticament, en William i Nidia Ripoll​, la seva mare, es van plantar a Barcelona per fer costat a l'artista. I un cop de mala sort va complicar-ho absolutament tot: l'home queia i es colpejava el cap. Directes a l'hospital.

pares shakira instagram
Shakira amb en William i la Nidia, els seus pares / @shakira

Una visita a un centre mèdic de la zona de Tres Torres que es va convertir en una de les mentides que han sobrevolat la crisi sentimental més impactant de l'any. Alguns mitjans van assegurar que la que va necessitar atenció mèdica va ser la mateixa Shakira, parlant d'un atac d'ansietat, de plors i d'ambulàncies, relacionant-lo amb els problemes amb Piqué. La realitat, però, és que la víctima havia estat en William, un fet que la colombiana es va encarregar d'explicar a les xarxes socials acabant amb tota mena d'especulacions

El pare ja és a casa, a la famosa mansió que la parella es va construir a una exclusiva zona d'Esplugues de Llobregat. Sembla que el pitjor de l'accident ja ha passat i l'home està fora de perill. Ara bé, encara hi ha seqüeles i necessita de rehabilitació. I en això s'està esforçant amb totes les seves forces la filla, com és natural. El lligam de Shakira amb els seus pares és fortíssim, un amor infinit. Un afecte que es pot comprovar de forma inapel·lable i emocionant al vídeo que ha penjat a les seves xarxes socials, realitzant exercicis de recuperació cognitiva amb el William. Shak li ensenya uns cartells amb diferents paraules que el pare ha de llegir i repetir en veu alta. Ella l'anima, l'engresca, el felicita. Fa plorar, com l'agraïment que fa als seus incondicionals: "Gracias a todos por arroparnos con su inmenso cariño".

Shakira recuperación padre @shakira
Shakira fent exercicis de recuperació cognitiva amb el seu pare William a Barcelona / @shakira

Shakira és pura energia i optimisme a casa amb els seus. També quan la veiem exercint de mare amb la canalla, sempre participativa i atenta a tot el que fan. Gestos que cerquen la normalitat tan desitjada, però que de tant en tant es veuen enterbolits per expressions de preocupació i pena per la situació vital que està travessant. Ahir en vam poder veure alguna d'aquestes imatges quan pujava a la seva famosa furgoneta surfera conduïda pel seu germà i els reporters li demanaven si és cert que vol marxar de Barcelona per instal·lar-s'hi a Miami. No va dir ni ase ni bèstia, és clar, però la cara pagava. 

Shakira y su hermano GTRES
Shakira amb gest tristot al costat del seu germà a Barcelona / GTRES

Una dona extraordinària. Tant de bo que no la perdem mai. A Miami podrà tenir moltes coses, però l'estima de Catalunya no la trobarà enlloc.