És una realitat. Existeix una gran curiositat per saber com són els pares dels famosos. Un fet que, pel que sembla, sap la cantant colombiana Shakira, nascuda a Barranquilla. Per aquesta raó, a través de les seves xarxes socials, concretament el seu compte d'Instagram, ha compartit una bonica fotografia am els seus progenitors que no ha passat desapercebuda per a ningú. Molts comentaris i 'm'agrada' són els que la de Waka waka acumula a la seva última publicació.

Una publicació molt especial i emotiva per a la parella del jugador de futbol català Gerard Piqué, amb qui té dos guapos fills, en la qual mostra el seu costat més personal. Ho fa per dedicar unes boniques paraules al seu pare William Mebarak, d'origen libanès, nascut a Nova York i que es va mudar a Colòmbia quan tenia cinc anys d'edat. A més Shakira, en l'escrit que ha publicat, revela la forma afectuosa a què es refereix al seu pare, el seu gran exemple a seguir.

Shakira Europa Press

Shakira, Europa Press

"Papá lindo". Així comença l'escrit de la cantant, revelant la forma com anomena el seu pare en la intimitat. "Has impulsat els meus passos i has il·luminat el meu camí", afegeix Shakira, que a mitjans de juliol va llançar al mercat la seva última cançó, Don't wait up. Un escrit que ha compartit durant el matí de dimarts 7 de setembre per compartir amb els seus seguidors, més de 70 milions, una data molt especial per a ella.

Ens referim al 90 aniversari del seu pare. "M'has mostrat que la vida és oberta i profunda com un mar i així li has donat sentit a la meva, inundant-la de la teva alegria", afegeix la de Colòmbia, molt agraïda per tot el que el seu progenitor li ha donat al llarg dels anys. I és que la cantant i el seu pare estan molt units. Una unió de la qual ella no ha dubtat a deixar constància, per si hi havia algun dubte: "Ets la meva inspiració, el meu còmplice i tot. El meu millor amic", reconeix la parella de Gerard Piqué. Estem parlant d'això:

shakira felicitacion pare instagram

Shakira amb els seus pares en el seu perfil d'Instagram

Una fotografia en la qual el pare de Shakira, feliç i content, apareix enmig de la captura lluint una camisa blanca de màniga llarga. A un dels seus costats hi ha la seva filla, amb un florit i estiuenc vestit verd, mentre que al seu altre costat apareix la seva dona i mare de la cantant, Nidia, que a molts dels seguidors de Shakira els ha cridat l'atenció per la gran semblança que tenen l'una amb l'altra. "Feliços 90 anys espectacularment viscuts. T'estimo amb tot el meu ésser", afirma la de Barranquilla, el dia més important per al seu pare. "La teva nena, Shakira," sentencia l'artista.

"Família bonica", "T'estimem molt", "Feliç aniversari al teu pare", "Segur ets una filla increïble", "Quin missatge més bonic" o "Tens uns pares molt macos". Aquests són només alguns dels missatges que es poden llegir a la publicació. Per molts anys més, i a continuar col·leccionant moments.