Els jugadors del Barça que no juguen amb les respectives seleccions ja fan vacances. Un cas a part és el de Gerard Piqué. És el millor central d'Espanya i entre els millors del món i si no va a la Selecció Espanyola és perquè ell va decidir que ja en tenia prou. Més temps per passar amb Shakira, Milan i Sasha. Els cracs del Barça acostumen a ser com Letícia, que mai informa on fa les vacances secretes. Però a Piqué el reconeixen arreu del planeta perquè va amb Shakira. I els ha reconegut una caixera de peatge d'autopista,  Ana, que els ha fet la foto des del peatge:

shakira pique poeaje autopista Tw

Ana es fa la foto amb Shakira i Piqué, ETB

La TV basca, ETB, ha entrevistat l'empleada de l'Autopista i ha revelat la conversa prèvia a la foto: "Lo primero que dije, y estaban los niños detrás, fue '¡Ostia puta, no me lo puedo creer'. Quedé como una quinceañera total. Fue bestial. Se rieron de mí todo el rato. Les dije 'Pero qué hacéis aquí' i Piqué me dijo 'De turisteo'". ETB revela on anaven el matrimoni, a fer surf artificial a una empresa d'ones artificials, Wavegarden, a Aizarnazabal (Guipúscoa). Segons El Diario Vasco Shakira hi gravarà un videoclip. Aquest és el centre d'onades que ja havia visitat la colombiana:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

shakira pique hijos GTRES

 Els Piqué Mebarak a Port Aventura, GTRES

El Diario Vasco publica: "Todo apunta a que la laguna artificial de Aizarnazabal podría haberse convertido este fin de semana en un lugar de entrenamiento o de rodaje para varias escenas de su nuevo trabajo". I en conversa amb l'autora de la foto i empleada al peatge, Ana diu "Casualidad la banda de la tarjeta dió error y tuve que meter los 20 dígitos a mano. Mejor para mí porque así estuve unos segundos más con ellos". Una fan basca de la parella catalana més famosa del món. A Euskadi de turisteo.