Diuen que les desgràcies mai no arriben soles. Shakira està comprovant la potència d'aquesta màxima. Si la de Barranquilla no tingués prou amb la separació traumàtica de Gerard Piqué, de la futura batalla legal per la custòdia dels nens, dels seus problemes amb Hisenda i fins i tot de la presència d'un assetjador al voltant de la seva mansió d'Esplugues de Llobregat, la delicada situació del seu pare William, de 90 anys, la té tan ocupada com preocupada. Una caiguda en arribar a Barcelona quan l'escàndol de la ruptura i infidelitat començava a agafar forma té la culpa. Van haver d'anar a l'hospital a corre-cuita per atendre'l, i allà es va produir la primera confusió i fake news de la història. "Atac d'ansietat", "crits", "ingrés", deien alguns, atribuint l'hospitalització a la mateixa cantant, suposadament per haver discutit amb el futbolista. Ella mateixa va sortir a desmentir-ho i explicar la realitat, revelant l'incident d'en William. Tot semblava anar bé en la delicada i lenta recuperació, però la cosa s'ha torçat de nou.

Shakira con su padre William lesionada @shakira
Shakira amb el seu pare William ferit / Foto: @shakira

Malgrat els esforços de Shakira i de la resta de familiars per millorar l'estat de salut del pare, ajudant-lo a realitzar exercicis de rehabilitació cognitiva (com va ensenyar en un vídeo entendridor i emocionant a Instagram), els resultats no són els esperats i han hagut de tornar a ingressar-lo. En aquest cas, a la Clínica Teknon, i fins allà s'ha desplaçat la cantant colombiana per visitar-lo, acompanyada per un dels seus fills, en Milan, de 9 anys. Es van presentar en la furgoneta campera i surfera que sempre utilitza en els seus desplaçaments. En aparcar-la, però, es va adonar d'un nou problema. Perquè, efectivament, quan alguna cosa pot anar malament, anirà sempre a pitjor.

Shakira furgoneta hospital Barcelona Telemundo

Shakira arribant a la Teknon en la seva furgoneta / Foto: Telemundo

Els nervis de Shakira expliquen el que va passar en arribar a la Teknon

Un incident que resumeix perfectament l'estat de nervis en el que viu Shakira durant les darreres setmanes. Cert que des de casa seva fins a l'esmentada clínica no hi ha una gran distància, però en condicions normals és suficient per adonar-te que el teu vehicle no està en condicions per circular. Tenir dues rodes punxades i pràcticament desinflades fa la conducció estranya, difícil, anormal. Però si les teves preocupacions són molt més urgents i profundes que un trajecte d'uns 10 minuts en cotxe, tot s'entén millor. En baixar-se de la furgo i enfilar cap a la porta va descobrir aquest inconvenient, que recull la revista '¡Hola!' amb documents gràfics inapel·lables.

La mascareta transparent de Shakira deixava entreveure un somriure de circumstàncies

Ja es poden imaginar que el vehicle no va tornar a circular i que va haver de ser assistit per una grua per procedir a la seva reparació. Una mica més de xou, vaja. En tot cas, Shakira i Milan van dedicar el seu temps al que realment havien de fer allà, que era acompanyar l'avi William i l'àvia Nídia. La resta era superflu, accessori i irrellevant. Que tot sigui això, oi? Ara bé: no volem ser malpensats, però punxar dues rodes alhora, tractant-se de qui és i amb l'enrenou mediàtic de la seva separació en plena ebullició... fa que pensar. La colombiana va treure forces del seu interior per intentar dibuixar un somriure mentre entrava per la porta principal del centre, saludant a fotògrafs i curiosos. Ho sabem per la mascareta transparent que duia en aquesta ocasió, perquè la mirada deia una altra cosa.

Shakira hospital Barcelona Telemundo

Shakira a l'hospital / Foto: Telemundo

El que realment importa: tant de bo que en William es recuperi del tot i la família tingui motius per a l'alegria. Una treva, ja seria hora.