La vida de Shakira i Gerard Piqué no tornarà a ser la mateixa. Si més no durant una bona temporada, fins que l'huracà ocasionat per la seva ruptura sentimental perdi potència. Un horitzó, pel que sembla, encara molt llunyà. Les informacions sobre la parella no s'aturen. Especialment tot el que té a veure amb la vida íntima del central culer, el més actiu en aquest sentit. La seva relació amb C.C., la jove rossa i excambrera d'un local d'oci, sembla que avança i s'enforteix. I el que és més important: ja podem posar cara a la substituta de la colombiana. La imatge més buscada ja no cal que la busquin. És aquesta.

Gerard Piqué con rubia Estocolmo ampliado Instagram
Gerard Piqué amb una noia rossa de festa a Estocolm / Instagram

De fet també hi ha vídeo, gràcies a la investigació que estan duent a terme les periodistes catalanes Laura Fa i Lorena Vázquez. Mentrestant, la cantant medita si abandonar Barcelona definitivament i instal·lar-se a Miami, a expenses del que passi amb els fills, Milan i Sasha. Tot són elucubracions en aquest sentit: Shakira no ha deixat de complir en el seu paper com a mare com ha fet sempre. Tot i que més trista, més pensativa, preocupada. També molesta per la presència constant dels mitjans, dels paparazzi, dels reporters que munten guàrdia a la casa conjugal d'Esplugues, on ja no hi viu en Gerard. Sí que hi són els seus pares i el seu germà: en el cas del pare, a més a més, recuperant-se d'una caiguda que va patir en arribar a Barcelona per acompanyar la seva filla en aquest difícil tràngol.

Shakira GTRES
Shakira / GTRES

La pressió mediàtica no és agradable, però és que a més a més provoca efectes encara més inquietants, potencialment perillosos. La ubicació del seu domicili és patrimoni de tothom, i això implica visites. Moltes. Curiosos, tafaners i fins i tot gent que no peta del tot fi. Com el que ha signat una sèrie de pintades al paviment tot just davant de la mansió. Missatges en anglès suposadament d'ànim, però que glacen la sang. "“T'estimo dona bonica”, “Vinc aquí per tu, amor meu”, o “estic llest per casar-me amb tu ara mateix i fer-te costat”. Que sí, que tothom estimem la Shakira, però aquesta manifestació fa por. No és amor. És una altra cosa.

pintada casa Shakira Twitter
Una de les pintades a casa de Shakira / Twitter

La reportera Laura Lago ha interromput l'emissió de 'Sálvame' amb una informació urgent i alarmant. La Guàrdia Urbana de Barcelona ha entrat a l'habitatge de la cantant. El programa ha causat estupor, és clar, i han estirat el xiclet tot el que han pogut i una mica més. El motiu de la visita dels agents, procedir a la denúncia pertinent per aquesta situació. Pel que pogués passar, evidentment. Lago explica que les pintades les va fer diumenge a la tarda un noi rus que fa dies que volta per la zona. Shakira està patint. Per això i per un altre paio que li ha obert la bústia i li deixa notes.

Laura Lago Telecinco
La reportera catalana Laura Lago / Telecinco
Guàrdia Urbanda casa Shakira Telecinco
La Guàrdia Urbanda de Barcelona entra a la casa de Shakira / Telecinco

El tema s'està descontrolant. Però malauradament no veiem el final de tot plegat.