Es diu Roc, però artísticament és més conegut com a Rojuu. Té només 21 anys, però tot i la seva joventut, demà divendres publica el seu... vuitè disc. Cada dia que passa, aquest youtuber, músic, dibuixant i artista per totes bandes té més seguidors i fans desitjosos d'escoltar-lo i de veure'l en concerts, i ara esperen amb candeletes que arribi aquest 22 de març per tornar a endinsar-se en el seu món. Músic prolífic, té a punt de sortir del forn 'Los sueños de nube', el seu nou treball discogràfic, farcit de moltíssimes cançons, cosa poc habitual (n'hi ha 25), i on barreja estils tan diferents com el punk, el trap, l'electrònica o el grunge. Però el disc no arriba sol, perquè ve acompanyat d'un còmic que ha dibuixat ell mateix de més de 230 pàgines.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por @rojuu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por @rojuu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por @rojuu

Amb motiu d'aquesta publicació, en Roc o Rojuu ha xerrat amb el Jordi BastéEl món a RAC1"Roc o Rojuu, com et diem?". I ell ho té clar: "Roc, diga'm Roc. Molta gent em diu Rojuu, però així, més personal, prefereixo Roc". Reconeix que si ha de triar a l'hora de composar, "sempre m'ha agradat treballar més des del concepte de la tristesa. Se'm dona més bé surfejar dins d'un concepte trist que alegre". De moment, el Rojuu ha avançat dos temes del seu nou treball, Un sueño no bienvenido El lago del alma, un tema del qual el Guille Milkyway ja avisa al Basté que "serà la teva cançó preferida de l'any":

El Jordi recorda que en Roc té uns pares on l'art, la cultura, són molt presents a casa des que va néixer. I és que en Rojuu "és fill de la Laura Jou i de l'Iván Morales... els testos i les olles. Quan veus el pare i la mare, entens això". I és que la seva mare, de qui ha agafat el cognom, la Laura Jou, és una actriu, professora de teatre, directora de cinema i qui va ser la parella del recordat Carles Sabater (ho era quan malauradament va morir el mític cantant de Sau l'any 1999). I el seu pare? L'Iván Morales és un actor i director català que si ja era bo davant de càmeres, darrere, dirigint, encara ho és més, especialment en teatre. D'aquí poc estrena al Lliure de Gràcia una esperadíssima obra, basada en la novel·la meravellosa de Francisco Casavella, El día del Watusi. El seu rostre és molt conegut pel públic català especialment pel seu paper a Nissaga. L'herència, la continuació de la mítica Nissa de poder, on interpretava el pèrfid 'Alexandre', tot i que també ha participat, com a actor, a El cor de la ciutat, Poblenou, La caja Kovak, Una casa de locos, Gran Hotel, Vis a Vis: El Oasis o El cuerpo en llamas. Un actor superb i encara millor director teatral, que ja és dir. I en qualsevol cas, uns pares orgullosos de l'èxit del seu fill Roc.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Jou (@farcellet)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Jou (@farcellet)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Jou (@farcellet)

En Roc, la Laura i l'Ivan... orgull de pares, orgull de fill.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!