Aquest dimarts es van reunir a l'estudi central de RAC1 dos genis, dos comunicadors excelsos, com diria un d'ells, dos monstres amb un micròfon al davant, cadascú en el seu estil, que han rebut i seguiran rebent molts guardons per la seva feina i que tenen un premi encara més gran: comptar amb el carinyo, el reconeixement i la fidelitat dels seus oients i espectadors. Parlem dels grans Marc Giró i Jordi Basté, que han mantingut una conversa deliciosa a El món a RAC1 arran del Premi Nacional de Comunicació que li han donat al director i presentador del Vostè primer, Late xou a TVE i col·laborador de l'Està passant de TV3.

giro baste2
 

La conversa ha estat sensacional. Han parlat, per exemple, sobre looks, sobre què es posen les estrelles o els presentadors quan els hi fan reportatges fotogràfics a la premsa o quan assisteixen a esdeveniments i de quines sinergies es generen entre entrevistador i entrevistat en els seus respectius programes. Giró, que va estar lligat molts anys a la revista Marie Claire, revela una situació sensacional arran d'aquesta qüestió i de com van les celebrities a segons quins actes, com es deixen aconsellar, què demanen a canvi i què es posen. "No sé si això es pot explicar, però ho explico", deixa anar el Marc.

Marc Giro TV3
Marc Giró TV3
MARCGIRO 004
Marc Giró / Montse Giralt
ladilla giro2imig
Marc Giró amb Ladilla Rusa / TVE

Un Giró a qui no li cauen els anells a l'hora de fer xou, com aquesta setmana al seu programa, quan li va fer un petó al cul al cantant de Ladilla Rusa. Però per xou, el que va fer una súper estrella de Hollywood amb la qual ell va coincidir en una festa. Una actriu famosíssima, que va viure el seu moment de glòria fa uns anys, i que ara està vivint una segona joventut amb la fama gràcies al seu paper a la sèrie Stranger things. Parlem de Winona Ryder.

L'actriu nordamericana té una filmografia amb films destacats com Inocencia interrumpida, Reality bites, Eduardo manostijeras, Gran bola de fuego, Drácula, La edad de la inocencia, Mujercitas, Alien: resurrection i tantes i tantes altres. Lamentablement, més enllà del seu talent interpretatiu, una imatge seva també quedarà per sempre en la memòria dels fans: la de quan el desembre del 2001 va ser arrestada per robatori a Beverly Hills, acusada d'agafar sense passar per caixa 5.500 dòlars en roba de dissenyador i accessoris d'un magatzem de la cadena Saks Fifth Avenue. 

winona
Winona Ryder, quan la van detenir per lladre

Amb aquest record, Giró revela què va passar en una festa a Madrid de Marie Claire quan Winona Ryder va anar a recollir un premi. "A les actrius aquestes demanen de vestir-les totes. I la Winona portava un collar de Bulgari que no sé si deuria valdre no sé si entre 500.000 i un milió d'euros, una barbaritat. Aquests collars, quan te'ls envien, ve un senyor d'una joieria, que segueix tota l'estona la sessió, que està mirant tota l'estona, seguretat, pistola i porra". I què va passar?: "Li van portar el collar, Winona Ryder se'l va posar, i després se'n va anar a Nova York o on visqui... i el collar va desaparèixer". Jordi Basté al·lucina: "No m'ho puc creure!". "T'ho prometo. Aquest collar no ha aparegut mai més", corrobora Giró. Basté remata amb un: "Sí, sí, Winona ja sabem que és una mica Cifuentes"

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!