Rosalía és de Sant Esteve Sesrovires. Lluís Gavaldà, Joan Reig i Falín Cáceres, Els Pets, són de Constantí. Ella és la cantant més rutilant dels darrers temps. Ells porten una carrera fulgurant des de fa molts anys, sent un dels grups més importants de la història a Catalunya. Rosalía, tot i algunes excepcions, canta en castellà. Els Pets, en català. Aquest divendres, els fans de la Rosalía es llevaven amb un missatge seu en català, on donava la benvinguda a un nou dia amb unes fotos meravelloses i un missatge concret i concís:

Un Bon dia, quan ve de part de Rosalía, és encara millor dia. Per no parlar de les emoticones que acompanyaven el text, un arc de Sant Martí, una estrella i diferents sols. Alguns, encertadament, van tenir l'impuls de respondre-li el que ens ve al cap a molts catalans immediatament després de sentir aquestes dues paraules. Una tornada que fa temps que se'ns va quedar gravada:

Efectivament. És sentir Bon dia i taral·lejar interiorment: "...ningú ho ha demanat, però fa bon dia. Damunt els caps un sol ben insolent, il·lumina descarat tot l'espectacle de la gent...":

I qui si no, Els Pets, han respost Rosalía. Com? De manera meravellosa, amb la paraula en castellà més representativa si parlem d'ella. Una paraula acompanyada d'unes emoticones en honor a la diva catalana: unes ungles pintades, un pintallavis i un petó...

Brillants. Des d'En Blau demanem ja una col·laboració entre Rosalía i Els Pets. Ho petarien. Tra, tra. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat