Són els dos germans més exitosos a les xarxes. La munió de seguidors que tenen Mario i Óscar Casas per la seva faceta professional embogeix amb segons quines publicacions que fan tant l'un com l'altre. Especialment quan la foto deixa entreveure parts concretes de les respectives anatomies. "Qué bien armado... ¿No es una prótesis?", es preguntaven els fans del germà gran, Mario, quan el van veure nu en una sèrie. Per no parlar de com es fregaven els ulls quan van veure el germà petit, Óscar, amb el que semblava una erecció que anava més enllà del pantaló mentre ballava amb la seva parella.

mario casas nude

Instinto

oscar casas penis instagram

Casas petit ha tornat a fer-se una foto amb pantalons curts esportius d'estar per casa. Óscar es troba a Los Angeles, però el canvi horari no ha afectat els bons hàbits i ha decidit fer-se una foto acabat de llevar abans de ficar-se a la dutxa. Un selfie al bany de l'hotel, posant morritos i tornant a deixar empremta del seu cos treballat a base de gimnàs, i del que ve de sèrie. 

oscar casas

@oscar_casas_

Una imatge molt lloada pels seus seguidors, que han aplaudit i comentat coses com "me derrito", "ricoooo" o "qué ganas de ser pantalón".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat