Movistar és una TV de pagament, successora del mític Canal Plus. Era la cadena que emetia, per primer cop a Espanya, Cinema X. Molts adolescents van créixer posant els ulls xinesos per intuir què es veia divendres a la nit en el senyal codificat, quan s'emetia el cinema per a adults. Era quelcom semblant a això:

codificat plus

Canal Plus

Ara Movistar, conscient que ningú no vol posar els ulls mig tancats, ha deixat els seus espectadors amb els ulls oberts com taronges. Primer capítol de la seva nova sèrie Instinto. Una barreja de 50 ombres d'en Gray, Eyes Wide Shut i A tres metros sobre el cielo: Mario Casas és Marco, un multimilionari incapaç de mantenir una relació sexual ordinària i que sovinteja un club on es practica sexe sense tabús, amb màscares i a dojo. A la primera escena veiem Casas masturbant-se a la dutxa després de córrer per Madrid i ensenyant-ho tot: cara i cul, genitals,natges i membre viril. Els espectadors han fet fotos a la seva TV:

mario casas nu

mario casas nude

mario casas cul

mario casas palla

@harlam_brown

Els comentaris del tuit del jove espectador malagueny dubten si l'enorme penis que apareix en pantalla és de Casas, ja que el mateix Pablo Motos li va treure el tema i van parlar d'un escrot gros, però res de penis:

La sèrie està disponible VOD per als abonats a Movistar. El debat a les xarxes és obert a l'espera de propers capítols. Alguns enceten un nou debat: qui és més guapo: Mario o el seu germà Óscar Casas, que també apareix a la sèrie fent un paperàs de discapacitat intel·lectual.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ó S C A R C A S A S (@oscar_casas_) on

Generositat de Mario amb el seu germà Óscar que planteja un personatge més difícil d'interpretar i li menja la torrada a Mario. Una sèrie recomanable i un dubte: què els donaven de menjar, a casa dels Casas?