Óscar Casas està de moda. L’actor nascut a Barcelona segueix l’estela del seu germà Mario i consolida una carrera interpretativa d’èxit treballant a sèries de prestigi com ‘Cuéntame cómo pasó’ i ‘Instinto’. Aquesta última producció, per cert, amb un paper protagonista de la mà del seu germà gran. A ‘Instinto’, l’Óscar i en Mario interpreten els germans Mur en una història televisiva d’alt contingut sexual.

oscar casas instagram

@oscar_casas_

Mario Casas ha fet embogir part de l’audiència a la sèrie. L’actor corunyès té els fans esverats, al·lucinant cada cop que el veuen despullat a la petita pantalla. El dia que va ensenyar el penis, els espectadors es van haver de fregar els ulls: “Qué bien armado, ¿no será una prótesis?”, es demanaven.

mario casas nude

mario casas cul

Movistar+

En Mario no ha confirmat ni desmentit que el que es veu a les imatges sigui real. Però els fans dels Casas poden haver trobat la resposta en un vídeo del germà petit que demostraria que tot plegat és de debò i que té una explicació genètica. A les xarxes socials circulen unes imatges d’Óscar Casas de festa, ballant amb la seva nòvia Begoña Vargas. Tots dos, molt enganxadets. Fins que en un moment donat, a l’Óscar se li aixeca una mica el jersei i acaba mostrant el penis. O això és el que els sembla veure als seus fans, que han embogit amb l’erecció del seu ídol.

El vídeo el va publicar a les seves històries d’Instagram la popular influencer catalana Gigi Vives. Una fan el va capturar i ara l’ha compartit al seu perfil de Twitter. Els seguidors de l’actor no s’ho poden ni creure:

oscar casas penis instagram

@gigi_vives

Fins ara, l’audiència estava escandalitzada amb la mida dels genitals d’en Mario Casas. Això és perquè encara no havien vist els de l’Óscar...