Amb només 11 anys, l'actriu Marisol Nichols va ser violada per un grup de nois més grans que ella. Aquell malson la va acompanyar en els anys següents, en els quals va caure en un pou de drogues. Més tard, als 16 anys, va descobrir que qui creia que era el seu pare, en realitat no ho era. Una infància duríssima. Una vida plena de desgràcies que anys després ha aconseguit superar i fins i tot, revertir.

marisol nichols2

Marisol Nichols (@marisolnichols)

La intèrpret nordamericana té, als seus 46 anys, un llarg historial en algunes sèries de renom. Actualment la podem veure a Riverdale, però també ha participat a 24, Mentes criminales o Navy: Investigación criminal. Però el que donaria per una sèrie o una pel·lícula és el que està fent Nichols al mateix temps que actua. Segons explica La otra crónica, l'actriu col·labora des de fa temps amb l'FBI i la policia local per tal de perseguir i capturar a pederastes. Com ho fa? Utilitzant les seves dots interpretatives.

marisol nichols riverdale

Marisol Nichols 'Riverdale'

Ferma lluitadora contra el tràfic sexual de menors, deguda a la seva traumàtica experiència, Nichols acaba de fer pública la seva doble vida. Tot es remunta al 2012, quan portava molt de temps sense aconseguir cap paper. Després de fer de policia moltes vegades en la ficció, va aprofitar la poca feina per investigar sobre la tracta de persones. Va fundar una ONG per posar l'accent en aquesta miserable xacra, i un dia, mentre buscava un ponent per una conferència, va entrar en contacte amb un ex agent especial del departament de seguretat nacional que investigava delictes contra menors a Internet i turisme sexual infantil.

marisol nichols

Marisol Nichols (@marisolnichols)

Llavors, el va acompanyar en una d'aquestes accions i va començar a colaborar-hi. Per atrapar els pederastes, Nichols fa el que millor sap, actuar. Interpreta dos papers: el d'una mare que prostitueix els seus fills o el d'una jove prostituïda. I ho fa en persona, via conversa telefònica o via xat. Ja ha participat en mitja dotzenes d'operacions i assegura que continuarà fent tasques per capturar aquests depredadors sexuals, tant als Estats Units com a l'estranger. Sens dubte, el millor paper de la seva vida.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat